Det var gode forhold for å løpe fort under kveldens Frikarusell og 52 løpere stilte på startstreken like ved Espelandshallen på Lone. Hanne Liland på bildet til høyre vant kvinneklassen på 21.45., foran nr. 2 Laila Unneland på ny pers med 22.01 og nr. 3 Pernille Iden med tiden 22.17.

Robert Hisdal løp tidlig fra alle og holdt en jevn ledelse hele veien til mål. Tiden blir på pene 16.23, foran nr. 2 Alemayehu Sitotaw på tiden litt over 16.50, nr. blir IL Fri sin Erik Vestrheim på tiden 16.57

Bilder fortløpende. Resultatliste nederst på siden.

Tekst: Jørgen Pettersen   Foto: Mia Pettersen

Robert Hisdal med 80 meter igjen til målstreken inne på idrettsbanen på Espeland. Klar seier i herreklassen på pene 16.23 og en kraftig forbedring fra sist. Gratulerer til Robert.

Pernille Iden med lyseblå lue er klar til litt over tjue minutters blodslit. Stor fremgang på Pernille som vant sist i Frikarusellen. Alemayehu Sitotaw er også ofte å se i Frikarusellen og nylig var Alemayehu i Emiratene og vant sin klasse igjen, flere år på rad nå i dette løpet (RAK Halfmarathon).

Klar til start for Robert Hisdal med startnr. 456. Til venstre for Robert står kondisreporter i svart trøye og løpeshorts. Ytterst med startnr. 284 er Henrik Trumpy som blir nr. 14 på tiden 19.13

Alemayehu Sitotaw fra Varegg inn til en godkjent 2. plass i kveldens 5 km i Frikarusellen med tiden 16.51

Eirik Vestrheim inn til en god 3. plass på tiden 16.57 og klar framgang på Eirik også.

Det gror godt i miljøet til Bergen TriathlonClub. Først med Bjarne Boge på tiden 18.08 og 6. plass , like bak kommer sterke langdistanse løperen Ove Borge inn til 18.11 og 8. plass.

Jon Ivar Djønne i godt driv til målstreken, sterk 9. plass med tiden 18.14

Øystein Haukås ser målseilet og er sikkert glad når han kommer inn til tiden 18.27 og 10. plass.

Bjørn H. Bongom med lange gode steg siste kilometerene og får 18.52 og plass nr. 11

Til venstre ser vi Eirik Vestrheim, nr. 3 på tiden 16.57 og til høyre ser vi Alemayehu Sitotaw inn til 16.51 og 2. plass.

Triathlon herrene går direkte på 2 timer spinning etter dagens løp. Jeg må nok sensurere hvor mye Ove Borge har trent de siste ukene av hensyn til oss i mosjonistklassen. Stå på Ove og gjengen deres.

Laila unneland inn til ny pers på tiden 22.01 som ga henne 2. plass, ved sin side er det sønnen Tage Weiseth Unneland
 som får tiden 21.10, enda best i familien.

Pernille Iden til høyre er svært fornøyd med sin 3. plasss på tiden 22.16, Hilde Myhrvold til venstre er godt fornøyd og sliten etter sitt løp på 22.59 og 4. plass.

Slik ser det ut i målområdet når løperene etterhvert kommer inn til saft og drikke. Praten går livlig for seg og mye smil og latter blant løperene. Igjen et god arrangert løp av IL Fri.