Harald Ringen med 1. og 2.plass i de to første løpene i Vinterkarusellen på Romerike

Det var skikkelig vinterføre i det andre løpet i Vinterkarusellen på Romerike. Det store spørsmålet blant løperne før start var skovalget; skal en løpe med piggsko, løse brodder, terrengsko eller vanlige joggesko.

Det var stort sett snø og litt løst rundt den flate asfaltløypen, så festet var ikke det beste, noe som også preget tidene. Veteranen Harald Ringen er imidlertid en dreven terrengløper med en rekke topplasseringer i Birkebeinerløpet på samvittigheten, så han valgte vanlige lettvekts joggesko uten pigger eller brodder. Etter å ha ligget et godt stykke bak lederen på den første kilometeren, viste Oppegårdløperen seg etterhvert som den sterkeste. 47-åringen kunne dermed løpe inn til totalseier på pene 17,03 under de vanskelige forholdene.

Resultater og filmglimt fra løpet kan du lese og se på hjemmesidene til Lørenskog IL  HER.

Les også reportasje med mange bilder på SportsBloggen.

99 bilder fra Sørum på Hjalmar Ripe's Picasaalbum


Heming Leira og Harald Ringen er klare til start. Heming ble nr 8 i M50 på 22,18. Verd å merke seg er at deltagelsen var størst i de eldste klassene på Sørum. Aller flest deltagere var det i klasse M60-64 med 22 mann, der Bjørn Lauglo vant på sterke 19,32.

Bak til venstre i blått er Haralds klubbkamerat fra Oppegård, Svein Hagen, som ble nr 3 i M45 med 18,41, kun slått av Harald og Oddbjørn Homstvedt.