HelteLøpet ble i går avviklet på Rauland i flotte forhold og deltakere som skinte i kapp med solen.

Totalt 364 deltakere fant veien til Rauland og fullførte de mange løpstilbudene. 207 sprekinger sprang HelteLøpets 26 km mens resterende antall fordelte seg på de andre distansene. Se resultater her: http://live.eqtiming.no/20942#result:57954-0-0-1-1-


Henriette_Albon_640.jpg
Henriette Albon, Varegg møtte ingen motstand under årets Helteløp     Foto: Arrangøren
 
Positive tilbakemeldinger fra deltakere bidrar selvfølgelig til at arrangøren er godt fornøyd med dagen.  Løpsledelsen hadde nok håpet på noe høyere deltakelse i TrimHelten, FamilieHelten og HalvHelten så vi håper at dette er distanser som over tid kan bli mer og mer populære og trekke til seg flere deltakere også på HelteLøpet.
 
Stemningen var god blant BarneHelt deltakerne og vi gleder oss over mange spreke barn som ivrig deltok i vår "Crossløype" som var laget for barna.

Jonathan_Albon_640.jpgNesten like suveren var Jonathan Albon, Varegg     Foto: Arrangøren
 
HelteLøpet ble gjennomført med 120 frivillige fra IL Dyre Vaa og Vinje IL. Disse sammen med våre sponsorer, Color Line, Sparebank1, Statkraft, Sport1, Spar, Rauland Skisenter, Varden,  Telemark Utviklingsfond, Aunt Mabels, gjør at vi kan gjennomføre arrangement som deltakerne er fornøyde med. En stor takk til disse.
 
Neste arrangement ut  i TelemarkHelten er nå HelteRittet 13. august og vi håper mange finner veien til Rjukan.

sett_bakfra_640.jpgPå vei mot høyere steder.  Foto: Arrangøren