Samleside, Holmenkollen skimaraton

Holmenkollen Skimaraton

Nedtellingen til årets skimaraton har startet. Rennet går for 36.gang og i år så er det forandringer. Nytt startsted, nye distanser og endelig er målet der det skal være - Holmenkollen.

53 km blir en kraftprøve gjennom marka. Med dagens værmelding fra YR , så ser det ut som om det blir litt mildere og litt mere variabelt enn fjorårets utgave. Distansen er forøvrig fulltegnet som igjen betyr ca 7000 slitne bein langs traseen...Noen vil si at denne løypa er tøffere enn Birkebeinerrennet. Og jeg er nok enig i det. Man kan vel si det sånn : du får ikke hvile før målstreken er passert! 


Bilde fra starten i fjor. Flott vær og mange minusgrader. Er nok flere enn meg som stod og frøs en smule på det jordet i fjor...
FOTO : Per Inge Østmoen


På kortdistansen - 23 - km er det fortsatt mulig å melde seg på. Det kan du eventuelt da gjøre HER 

For de som ikke er kjent med løypa, så har United Bakeries laget en film med beskrivelse. Kan være lurt å se på den. Slik at du ikke får deg noen overraskelser!
Lykke til med de siste forberedelsene - og husk at uansett vonde tanker, dårlige ski og Elg, livet er tøft for de som prioriterer helsa si!