Olav Engen (65) er deltidsansatt i Kondis med utviklingsoppgaver og vikarierer også noen ganger som nettredaktør. Han har vært lokalredaktør for kondis.no siden 25. oktober 2004 og er også redaktør på ultrasiden. Den idrettslige bakgrunnen startet med røykestopp og orienteringsløp i 1978 og inneholder over 2100 dokumenterte konkurranser, halvparten o-løp, resten veg- og terrengløp med forkjærlighet for ultraløping siden 2005. Han er medlem i NFIFs ultraløpsutvalg og leder av Romerike Ultraløperklubb.

 

Vignett-kondiskommentaren.jpg"Det er ingen absolutt INGEN som dekker så bredt og med så mye innhold og bilder fra så mange arrangementer"


Her sitter jeg og grubler på hva jeg skal skrive om i kondiskommentaren denne uken, det er min tur til å mene noe - og hodet er litt tomt. Så et "pling" fra laptopen og følgende melding kommer seilende fra webredaktøren:
 

Til alle kondisreporterne
Fór en brakhelg rett etter fellesferien!
Mange STORE arrangementer og mange halvstore.
Det kan ha vært tidenes dekning av en stor Kondisjonshelg med Norseman, Junior-NM i friidrett, Grenserittet, Kongsvinger Maraton, Tromsø Skyrace, Haukeli Ultra Trail, Hadsel Maraton, Saudehornet Rett Opp, Fanaråken Opp, Hovedløpet i orientering, Sjusjøløpet og mange, mange fler!
Takk til dere alle, det er ingen absolutt INGEN som dekker så bredt og med så mye innhold og bilder fra så mange arrangementer.

 

Så langt redaktøren.

Ja, det var en ny helg med omfattende dekning av norske kondisjonsarrangementer på kondis.no - enda skulle vi gjerne rukket over enda mer. Men, dette er i realiteteten en kjempestor dugnad som pågår året rundt - og det er ingen selvfølge at det skal være slik.

Takker være våre mange medlemmer - som aldri blir for mange - og annonsørene våre - har vi økonomi til å ha en liten administrasjon i Kondis, og en egen webredaktør. Likevel er vi 100% avhengig av våre frivillige skribenter rundt omkring i landet, de er ganske mange selv om vi gjerne skulle hatt mange flere.

Våre skribenter og fotografer

Anita_Øy_500x405.jpgTenk på det når du neste gang går inn på kondis.no og leser reportasje fra en konkurranse, eller en forhåndsomtale. Svært mye av dette er produsert på dugnad av lokale skribenter - og de kan aldri få nok ros for innsatsen de gjør.

Bildet: Anita Øy er en av våre nyeste skribenter, hun debuterte på Bislett Ultrafestival i november 2015.

Vi hører dessverre nokså ofte noen si at de ikke trenger være medlem i Kondis (les; abonnere på papirutgaven), de får jo likevel tilgang til det de ønsker på kondis.no. Det siste er hyggelig, men det er altså ingen selvfølge, og uten en minimum av en stab og mange frivillige (som selvsagt får dekket reiseutgifter og fotoutstyr) ville ikke dette vært mulig.

Som medlem i Kondis er du altså ikke bare "abonnent" på papirutgaven, du er også medlem i en organisasjon som jobber for den kondisjonerte mosjonsidretten og arrangørene gjennom blant annet det vi legger ut på kondis.no av omtaler, nyheter og fast stoff som resultatsider, statistikksider mv. Du kan forøvrig melde deg inn i Kondis her: Innmelding

IMG_0658_2_Bjoern_Hytjanstorp_fotograf.jpg
Bjørn Hytjanstorp er en av de mange som jobber "dugnad" for kondis.no. Han har tatt tusenvis av bilder for oss de siste årene... (foto: Olav Engen).