Merethe Braathen Sinnes fra SK Vidar og Pål Simen Ruud (bildet) fra Romerike Runners Team vant det 10.løpet i RBIR-karusellen på Lillestrøm torsdag.

Det var 201 deltagere i årets siste RBIR-karuselløp, og løperne ble møtt med 7 grader og grått vær - egentlig gode løpsforhold.

Tidligere har  avslutningsløpet vært arrangert i Gjerdrum, men i år var løpet flyttet til Lillestrøm stadion med Romerike Runners Team som lokal arrangør. Terrengløypene på 3,7 og 4,7 km var i all hovedsak vegløp - men med noen hundre meter i terreng over Oksefjellet.

I kvinneklassen var - som så ofte før - Merethe Braathen Sinnes fra SK Vidar den raskeste. Hun var 29 sekunder foran Karoline Næss fra ull/Kisa IL som vant yngste klasse.

I herreklassen var det også to løpere som skilte seg ut, med Pål Simen Ruud fra Romerike Runnars Team som bestemann 7 sekunder foran Tor Gunnar Bjørnstad fra Cytec BIL.

Kvinnenes langløype (=herreløypa) ble vunnet av Liv Næss fra Romerike Runners Team.

Premieutdeling
Premieutdeling for RBIR-karusellen finner sted på Jessheim Videregående skole
Torsdag 18.oktober kl 18:30.
Premie til alle med minst 5 løp i årets karusell.
Se liste over de med 1-4 løp... meld fra til Egil Bredholt hvis noen av disse likevel har fullført 5 løp.