Vi takker Nils Hætta og MSM som har stått på siden 2004 med dette helt utrolig flotte løpet. Et løp man skal ha gjort før man dør sies det. Og det med rette. 832 deltagere midt på svarteste vinteren fra 40 ulike nasjoner løper her oppe i nord. Løpet ble velsignet med blankstille og ca 5-6 minus. Et kjempefint føre, der glatte partier var høvlet bort, varm sand ble også brukt. Utrolig nok, etter to uker uten nedbør kom ørlite snø dalende akkurat 5 min før start. Ble riktig julestemning mellom dekorasjonene i Storgata. Resten av løpet ble med måneskinn og stjerner, samt levnde lys langs absolutt hele løypa til flypassen og retur.

Nils Hætta MSM general.

Alle foto: Jon-Geir Iversen

Nr 1 og 2 på halvmaraton etter 8km på vei mot flyplassen. Nr (1460) Mike Bialick vinner halvmaraton på tiden 01.17.22.Jens-Kristian Berg SK VIdar fikk tiden 01.19.10.

Tore Nordnes TUIL nr 5 totalt i år på tiden 01.22.05. I klassen 40-49år ble det 2 plass. På vei ut mot flyplassen lå Tore lenge på 3 plass i løpet.

Jarle Rotvold Johansen TUIL ble på tiden 1.22.26 nummer 3 i klassen 40-49 år.

Vinner på 10 km Glenn Thomas Martinsen Lødingen Sykkelklubb på tiden 35.15.

Audun Domaas Pedersen Medkila Skilag ble nummer to på 10 km på tia 35.59.

Else Bøifot fra Tromsø Løpeklubb løper seirende inn på 10 km damer med tia 42.35.

Sigurd Grønli Tromsø Skiklubb på tia 44.08.

Kristian Ulriksen Northern Runners inn på halv maraton til god 4 plass på tia 1.21.28.

Geir Støen i god driv gjennom Storgata på tia 1.51.21 på halv maraton.

Maria Nordfjell Tromsø Løpeklubb inn til seier som beste kvinnelige løper på halv maraton på 1.32.48. (bildet ble dessverre uklart).