Oppdatering 27.01: STARTLISTE med rekordantallet 331 aktive og 16 trimmere! 

Oppdatering 25.01 med smøretips


Trysil-Knut-rennet_Geir_Oevergaard_starten_320x411.jpgTrysil-Knut rennet blir eneste seedingsrenn i Norge til
Birkebeinerrennet, Vasaloppet og Holmenkoll-marsjen kommende helga. Store renn som Vestergyllen (utsatt til 5. mars) og Re-løpet har vært nødt til å avlyse/utsette grunnet snømangel. 

I traséen til Trysil-Knut rennet er det nå tidenes løyper, og arrangørene er sikre på å kunne tilby fantastiske forhold. Værmeldingen på både yr.no og storm.no antyder at det blir perfekte forhold. Alt dette gjør at Søre Osen Il tror på ny deltakerrekord.

Puljene fyller seg raskt opp, og spesielt elitepuljen hvor det er 50 startnummer, er nå oppe på nesten 40 påmeldte. Ønsker man å starte i denne puljen anbefales det å melde seg på snarlig!

En av årets nyheter er at det er innført spurtpris for første dame og herre på Ensrud, som er den andre matstasjonen i Trysil-Knut rennet. Premien er glidprodukter fra skiglider.no.

OPPSVING: Geir Øvergård fører an opp fra Osensjøen i 2008 da Trysil-Knut rennet fikk et skikkelig oppsving og nær doblet antall deltakere.

Start og mål ligger i sørenden av Osensjøen. Kommer man på riksvei 25 fra Elverum tar man av mot Søre Osen etter 35 km. Deretter er det 2 km til rennkontoret. Følg anvisning fra parkeringsvakter. Parkering er gratis. 

Mandag 23.01, fem dager før startskuddet går, er det allerede 200 påmeldte. I rekordåret for fire år siden var det 215 forhåndspåmeldte da 301 kom til start og 292 til mål. PÅMELDING OG OPPDATERT STARTLISTE

Premier (2).jpgForhåndsomtale 20.01: 
Trysil-Knut rennet med historisk sus

Søre Osen IL's hjemmesider 

Søre Osen IL's facebookside 

Samleside for Trysil-Knut rennet 

Særegne premier venter deltakerne i Trysil-Kut rennet. (Arrangørfoto)