Resultater , SRM 300
SRM, the website

Tekst og bilder: Silja Svanstrøm Amundsen 

Løpskarusellen i Oslo, Sognsvann Rundet Medsols (SRM), feiret nok et jubileum i dag. 


Starten på SRM nr.300. Og mannen til høyre er bare kjent som han, som roper på Sognsvann...
FOTO: Kjell Vigestad

 
SRM har siden oppstarten våren 2001 vært arrangert hver onsdag kl.18:00 i løpssesongen. Dagens løp var spesielt, det var nemlig løp nummer 300 i rekken. Og arrangørene av SRM vet hvordan slikt skal feieres: det skal selvsagt feires med et skikkelig premiedryss!


En av flere glade gavekort vinnere
   
Og det virket som det ikke var noen ende for hvor mange premier som skulle deles ut i dag. Primus motor for premieutdelinga, Heming, gjorde en ny vri i dag og innførte ”først til mølla” prinsippet da t-skjorter fra Nike skulle deles ut. Det var altså ikke bare i løypa det gjeldt å være rask i dag; her var det helt klart om å gjøre å være raskest i premiehaugen også!


Line Søvik, en av mange som kom først til mølla.
 
Artikkelforfatteren var en blant flere heldige som ble trukket ut og som fikk boken ”Løping - en verdenshistorie” av Thor Gotaas. Så om jeg ikke hadde sommerlektyren klar fra før så har jeg det i alle fall nå!
 
Gavekort med en verdi av flere tusen kroner ble trukket ut, både før og etter løpet, noe som også bidro til at det etter hvert ble veldig mange heldige vinnere på Sognsvann i dag. Noen fikk med seg mer enn ett gavekort, og noen smilte dermed dobbelt så bredt på sin vei hjem.


Denne lille jenta stod lenge og ventet - og tilslutt var hun en av de som kunne smile dobbelt, som vinner av gavekort på 1000kr fra Løplabbet



Hvis man ser bort fra de få regndryppene rett etter start så kan vi være enig om at værgudene var med oss i dag, også! Om det var været som var årsaken skal være usagt, men resultatlista i dag var preget av mange personlige rekorder, sterke tider, og mange løp også inn til sesong beste.
 
Fotografen var ikke like rask som vinnerne og befant seg derfor ute i løypa da de raskeste passerte målstreken; derav ingen bilder av vinnerne i dag. Likevel, de tre raskeste damene i dag var:
 
Ida Marie Dahl (Ringkollen skiklubb) 12:35min (1 runde)
Klara Lyngnes (Rail-Xbil) 28:26min (2 runder) 
Ninette Banoun (Vidar) 41:45min (3 runder)

 
Blant herrer var det følgende vinnere:
 
Per Lunke (BUL), var en av mange som satte personlige rekord i dag, med tiden 10:05min, tett etterfulgt av to andre spreke gutter som også satte personlig rekord, Harald Berge (Tyrving) 10:07min og Knut Nordviken (Vidar) med tiden 10:10min. Jon Bergerøy Ryssdal løp inn som raskeste mann på 2 runder med tiden 24:10min, Eirik Gramstad (Vidar) vant 3 runder med tiden 31:18min,4 runder ble vunnet av Bjørn Ivar Nilsen (Nordea) med tiden 45.39 og - finally - vinner av 5 runder, Ole Arne Eiksund (GlaxoSmithKline AS) på tiden 1.09.46


Bilde fra starten. Her sees Knut Nordviken,Eirik Gramstad (begge Vidar) og Harald Berge (Tyrving). Og kanskje også Per Lunke (BUL)!
FOTO: Kjell Vigestad


DEBUTANT


Aleksander Wold - debutant på 13 år. Kanskje en fremtidig vinner? Han har i hvertfall gode gener.
Hans mor er Ann-Cathrin Tveter Wold. En av Norges beste mellomdistanse løpere på 80 tallet.
I følge faren, så er Aleksander enda bedre i terreng.

I går ble løp nummer to i løpskarusellen Motbakkeløpene i Maridalen (MIM) avviklet; løpet med det fagre navnet ”Fagervann opp”. Som medarrangør av dette motbakkeløpet var det veldig gledelig å se at mange ivrige SRM’ere ikke skulket dagens SRM til tross for gårdagens utskeielser.


Per Christian Stokke, OSI - helt i går, helt i dag...


Anna Jensen først og Johanne Lægran bak. Anna var i vinter skilærer for en viss president. Og begge disse to løp også i går
FOTO: Kjell vigestad



DE VOKSNE MENN

 
Ole Kjell Langmyren 50 år ung.
En av disse som bare blir bedre med årene og med en maskin som ikke ruster. 38.36 på 3 runder i dag. 

OG NOEN GÅR 

 
Oddvar Røsten fullfører  sitt SRM nr 76 - gående. Legen sa at løping er uaktuelt en stund fremover.
Derfor gikk han i dag sitt siste SRM på en stund.

MEDSOLS - MOTSOLS


Det løpes begge veier. noen med brikker en vei, noen uten den andre veien. Ninette Banoun leder an "riktig vei"
FOTO: Kjell Vigestad


FIGHTEN - SOM ALDRI TAR SLUTT


Jan Øyvind Schneider og Tim Bennett.  I dag skilte det 5 sekunder i Jan Øyvind sin favør. Forrige onsdag var det 9 sekunder i Tim sin favør.
Og disse herrer løper alltid 3 runder og er hverandres motivasjon - uke etter uke!

THE NEXT GENERATION

To ivrige ungjenter i liten kraftspurt. De er kanskje med på SRM nr. 600?
FOTO: Kjell Vigestad

MEDSOLS


Riktig vei - medsols.
FOTO: Kjell Vigestad

OG IKKE MINST - ET LITE UTVALG AV KONDISJONISTENE SOM  SRM ER LAGET FOR.



FOTO: Kjell Vigestad