Oppdatert 02.08:
Lista med forhåndspåmeldte  inneholder 195 navn fordelt på 40 på hel-, 124 på halv- og 31 på minimaraton hvor fjorårsvinnerene Gunn Helen Hagen, Oppstad IL og Hallvard Nilsen, IL Gular stiller. Ingen av "tittelforsvarerne" på de to lengste distansene er så langt påmeldt, og det ser så langt ut til å bli ganske åpne oppgjør om totalseierne. Etteranmelding kan gjøres på Sæter på løpsdagen fra kl 0900.

Startliste Kongsvinger Maraton 2012

NB
Bilder fra minimaratonløypa torsdag kveld

Bildet:
 Ren-Engs John Henry Strupstad stakk i fra allerde på stadion i fjor og satte ny løyperekord på maraton med 2.38.57.

Rolf Hansen har statistikken og værtegnene på sin side når han nok en gang spår finvær til lørdagens skogsmaraton ved Sæter skiarena tre km nord for Kongsvinger. Løypene går i all hovedsak på grusveger, men 600 m av den første sløyfa er litt utsatt ved "ekstremvær".

Løpsgeneral Rolf Hansen har tatt løypa nøye i øyesyn ei uke før løpsdagen, og kom tørrskodd igjennom. Med gjeldende værprognoser skal det ikke være nødvendig med omlegginger. Uansett så har arrangørene planen klar for å erstatte den 4 km lange mininmaraton-sløyfa hvis himmelens sluser skulle åpne seg - igjen.
Værmelding for Kongsvinger på yr.no

De meget rutinerte arrangørene på Kongsvinger får i år eksotisk besøk av en representant for Quatar Running Week som skal arrangere en halvmaraton i februar 2013. Mer informasjon om arrangementet i ørkenen får du på Sæter på lørdag og du kan også lese om det eksotiske resiemålet på Quatarreisers nettsider.

Påmeldingene til årets løp tikker inn i vanlig takt, og et døgn før fristen for nettpåmelding går ut tirsdag 31.juli kl 23.59, nærmer deltakerantallet seg 200. I fjor fullførte 314 løpere en av de tre distansene, hel-, halv - og minimaraton. Da løp akkurat halvparten 21,1 km. Mer deltakerstatistikk for årene 1997-2011 finner du på kondis.no's oversikt her: Kongsvinger Maraton-statistikk 

Det er muligheter å etteranmelde seg på løpsdagen, men da påbeløper det et gebyr på 100 kr. Husk også at Kongsvinger Maraton er et Kvalitetsløp som gir Kondismedlemmer 50 kr rabatt på halv- og helmaraton.

Løpsinnbydelsen kan du laste ned her: "Klart du kan"
Kongsvinger maratons nettsider
Oversikt over påmeldte deltakere på nett
Samleside for Kongsvinger Maraton  Fjorårets maratonvinner Anne Lise Skårerverket er akkurat ferdig med den første 4 km lange sløyfa.