Tirsdag gikk det første løpet av i alt tre løp i Vidars terrengkarusell for ungdom. Når løypa ble satt var det snø på bakken etter snøværet som drev over Oslo denne kjølige dagen. Men da løpet skulle starte hadde heldigvis snøværet gitt seg og det var både sol og varmere vær når jentene og guttene startet. Det var ungdom født mellom 1998 og 2005 som deltok

Det var 64 som hadde meldt seg på og det var 45 som kom i mål på tirsdag. Det fine initiativet fortsetter med løp neste tirsdag og så avsluttes det hele den 28. april. De to første løpene går på Myrerfeltet på Kjelsås, mens det siste går i Lillomarka, og da blir nok løypa tøffere med "ekte" terreng.

Som en kan se på resultatene og navnene var det flere  meget pofilerte løpere som deltok.

Alle foto: Arrangøren

Vidarjentene Ane Uglem Mobakken og  Lina Eikenes i teten. Nr.35 bak med solbriller er Maria Norheim Morken, også Vidar, og med nr. 33 ser vi Helena Kumar Westberg fra Koll. Mobakken slår Hvamstad med ett sekund i klassen J-01 med 4.35 og 4.36 på 1300 m. Morken vinner 1300 m for J-00 mens Westberg blir nr.2 i J-98 på 4:54.

Angard_Bastian_Karlsen_Antonsen_IMG_2104.jpgTil venstre er det Matias Sturød Angard, Kjelsås  og til høyre Bastian Karlsen Antonsen, KOLL. Angard vinner G-02, som løp 650 meter, på 2:07 Antonsen vinner G-01, også han på 2:07.

johannes_Herlofsen_IMG_2143.jpgJohannes Herlofsen holder fin rytme og har et godt steg. Det holder til seier for Vidargutten i G-00 med 4.10 på 1.3 km.