Da vi forrige gang skrev om "Treningscamp" het det Siri's treningscamp", det var i 2010, året etter at det hele startet i Frognerparken i Oslo.
Siri's treningscamp
  Alle bilder er lånt fra Siri Slottsiri.JPGerøy Johnsens Picasaalbum:
"Treningscamp bildeshow"

Treningscamp er en gratis løpegruppe som har eksistert siden våren 2009. De arrangerer opptil tre ukentlige treningsøkter i Oslo (Frognerparken, Smestad-Tryvann, Skøyen-Fornebu ++)

  • Hele året utendørs
  • Aldri værforbehold
  • Sosialt og inkluderende
  • Alle nivå!

Treningscamp hjemmeside 

Fire år etter at Siri Slotterøy Johnsen startet Treningscamp våren 2009, ble Treningscamp formelt stiftet som forening 25. april 2013. Hensikten med å stifte en forening var å gjøre Treningscamp til en mer solid aktør å forholde seg til, og for å få flere til å være med å dra lasset.

Treningscamp har som vedtektsfestet formål å gjøre kvinner og menn i Oslo og omegn mer aktive, blant annet gjennom å tilby organisert, uformell og uforpliktende løpetrening i fellesskap. Aktivitetene er imidlertid åpne for alle som møter opp på de organiserte treningene - også for ikke-medlemmer.

På hjemmesiden under historikk kan du blant annet lese:
Det som er veldig viktig å ta med seg på veien er konseptet. Treningscampen er alle dere som møter på trening. Det er dere som avgjør hvilke nivå som er representert, hvor godt kjent dere blir med hverandre, hvor hyggelig det er å være i parken og hvor effektive øktene blir. Det er ingen direkte trener eller ansvarlig - men et treningsfellesskap. Alle er ledere og alle er utøvere. Alle kan ta initiativ til fellestreninger via denne nettsiden, facebookgruppa eller direkte på trening.

TC_SRM_lagbilde_bred_IMG_9218[1]_jpeg.jpg

Treningstilbudet til Treningscamp består av

  • Mandagsbakker: Smestad-Tryvann-Smestad (evt helt hjem, evt banen ned fra Frognersetern). 5-6 intervaller a 5 min, 2 min pause der gruppen samles.
  • Onsdagsintervaller: Frognerparken. Løper oftest ca 12 runder, som kan forkortes/forlenges. 5-6 km for de som løper mellom alternativet. Stor nivåspredning!
  • Langtur, oftest lørdager. Løper ut til Fornebu, inn i marka eller andre traseer.

Treningscamp har mange innom - hvis du leser på www.treningscamp.com akkurat nå finner du en oppsummering over løpsåret 2015 som er skrevet av Claus, en av de som holder treningene i gang!

Osloby skrev også om Treningscamp sist sommer: Sammen er de spreke

Noen bilder fra treninger i Frognerparken:
treningscamp_02.jpg

IMG_0258.JPG

treningscamp_04.jpg