Oppdatering 23.01:
Forhåndspåmeldingen er stengt, men arrangøren ønsker alle velkommen til etteranmelding på renndagen lørdag 25.01. Kapasiteten med tanke på startflata på Osensjøen er i alle fall ikke noe problem, så møter man opp på renndagen får man uansett gå rennet. Traseen er i år preparert med maskin, og det kan meldes om gode forhold i løypa. 

Oppdatering 20.01:
Søre Osen IL kan så langt melde om ca. 100 påmeldte til den 53. utgaven lørdag 25. januar. Dette er litt lavere pågang av påmeldinger enn de siste årene. Rennleder Ingar Kristiansen ser ikke bort i fra at det kan skyldes utfordringer med løse løyper tidligere år og presiserer at nytt av året er at løypa prepareres med tung løypemaskin som vil gi meget faste spor. 
Info om påmelding og startliste pr. 18.01
Trysl-Knut rennet på facebook


Det er særegen premiering i Trysil-Knut rennet:
* Som i fjor er det 1000 kroner til raskeste kvinne-, og herreløper totalt. 
* Premiering i turrennklassene etter NSF's bestemmelser. 
* Vandrepremier til beste kvinnelige og mannlige turløper som får sitt navn på Trysil-Knut's bestemannspremie. 
* ​Vandrepremier til beste 5-mannslag menn og 3-mannslag kvinner.


Trysil-Knut rennet går av stabelen lørdag 25. januar og er er åpent for deltakere fra Norden. Det er et tur-langrenn i klassisk stil som i år blir arrangert for 53. gang. Rennet går i løypetraseer i Søre Osen ved Osensjøen i Trysil kommune. Start og mål ligger 2 km. fra rv. 25, midt mellom Elverum og Trysil. Rennet er åpent for alle aktive og turløpere. Løypa er 40 km og går i vekslende skogsterreng. Det er eget opplegg for trim og familieklasser. Trysil-Knut rennet offisielt seedingsrenn for Birkebeinerrennet og Holmenkollmarsjen.

Med avlysninger i innledningen av skisesongen pga. den forsinkede vinteren, blir det meget tradisjonsrike turrennet årets andre seedingsmulighet til Birken. Budorrrennet gikk av stabelen bare fem mil unna som det første seedingsrennet den 4. januar  med 387 deltakere. 

Sist år hadde Trysil-Knut rennet rekorantallet 301 startende, og arrangørene i Søre Osen IL er klar til å ta i mot enda flere i år. Det jobbes nå kontinuerlig med løypetraséen slik at forholdene skal bli veldig bra. Værprognosene en drøy uke før renndagen ser også meget lovende ut. Se forøvrig soreosenil.no for mer info. og daglige oppdateringe fram til start.

Samleside for Trysil-Knut rennet
Trysil-Knut rennet på terminlista

Totalvinnere_Ulrika_Persson_Vinjar Skoghsholm.jpgFjorårets totalvinnerne Ulrica Persson og Vinjar Skogsholm med vinnersjekker, neverpokaler og napp i de gedigne vandrepokalene.