2013: Sandness og Asprusten vant 81 km
2014: Telemarks Tøffaste: Rekordras i Telemarksregn
2015: Løpefest i Treungen under Telemarks Tøffaste


Telemarks Tøffaste (treungen IL) er tildelt neste års NM i terrengultra. Nå er det mulig å teste løypa, og det er ennå mulig å melde seg på: Påmeldingsfristen til årets TT er torsdag 1. september kl 21.

Pr 29. august er det 134 påmeldte, inkludert hele 26 danske løpere. Deltagerne fordeler seg med 29 på 21 kilometer, 39 på 43 kilometer og 68 på 81 kilometer.

Påmelding

Påmeldte 
 

Forseggjorte_klopper (640x468).jpgNissedal stisykling har hundrevis av slike klopper, og det er flere nye langs TT-løypa i år
(foto: Helge Reinholt)
 

- Løypene er enda litt bedre enn i fjor. 21-kilometeren er 99 % tørr, kloppa og med nystelte stier. Det er ekstremt godt merket. Det er ALDRI mer enn 100 meter til neste merke, og som regel så ser du alltid neste merke. Den som sier dette er Helge Reinholt som er løpets primus motor med solid støtte fra resten av gjengen i Treungen Idrettslag

Klarer vi er terrengultraløp der INGEN løper en meter feil? Det er vår drøm.

Start 43 og 81-km: 09.00.
Start 21 km: 09.30

- Vi deler ut kart til de som vil ha, men det er ikke nødvendig med verken kart eller GPS-spor så lenge du løfter blikket litt og følger merkinga, sier Reinholt.

Det blir GPS-tracking på 43 og 81 km. Link til dette, og sluttresultat rett på nett, blir publisert på arrangørens facebookside.

Info om løyper, premiering og mye annet finner du på løpets hjemmeside: Telemarks Tøffaste

Svaberg_ (640x476).jpgSvaberg er vakkert, og fint å løpe på, når det ikke er glatt (selfie: Helge Reinholt).
 

Elgsuppe og mjød
Ellers lokker arrangøren med elgsuppe og mjød til alle som kommer i mål - på alle tre distansene.

Kiosken er åpen til kl 01 og er drevet av Naurak-tunet, med bl.a herlig hjortegryte (pluss pølser, sveler, kaffe og mineralvann, wienerbrød). 

Frokost for løpere og venner/ familie på Nauraktunet 10-12 på søndag, egen bestilling, se Naurak-tunet på Facebook eller www.naurak.no

Dersom du har med venner, familie, støtteapparat kan de gjerne hjelpe til med div oppgaver hvis de har lyst. Slik som rydding, heiing og støtte løpere som kommer i mål. Sosialt blir det uansett, i denne ultrafamilien vår! Vi sitter rundt bålpannene, vi løper, vi støtter, og skaper en fin opplevelse sammen.

Hengebru_Heimdalsheia (640x476).jpg
En av tre store hengebruer i Heimdalsheia. Her skal ultraløperne passere (foto: Helge Reinholt)

Fremdeles i tvil: Sjekk TTs infofilm
Og alle andre TT-videoer

2016-banner.jpg