Grunnet byggearbeide i området rund ADO-Arena var løypen denne gang lagt om og var mye mer publikumsvennlig en den faste traseen. Selvfølgelig skapte det en del utfordringer for arrangøren med flere korte runder inne i Nygårrdsparken der løpere ble tatt igjen med en runde, men begge vinnerne var godt fornøyd med arrangementet.

Herrevinner Markus Kjerner-Semb var godt fornøyd med løpet sitt i dag. - Trivelig og flat løype, artig med flere runder i parken. Har ikke løpt her før, men syntes det var en spennende løype der man hadde god kontroll på konkurrentene rundt seg. Egentlig er jeg orienteringsløper og har et løp igjen før jeg tar en sesongpause, avslutter Varegg-løperen med.

Også vinneren av kvinneklassen, Christina Ellefsen Hopland var godt fornøyd. - Det var kjekt å løpe i dag, sa den travle juniorløperen som også vant Springkarusellen i går. - Prøver å spisse formen litt nå frem mot terreng-NM på søndag med noen konkurranser. Får håpe det ikke blir for mye.Gleder meg til terreng-NM, avslutter den blide vinneren.

Ellers var det mange smilende deltagere i det flotte høstværet. Totalt fullførte snaue 80 deltagere den 3 km spennende og idylliske løypen i Nygårdsparken.

Tett med løpere ut fra start

Mellomdistanseesset Sondre Dingsør Skogen sørget for at teten ikke løp feil i dagens nykomponerte trase.

Joar Hystad fra Stord

Olai Nepstad (nr. 17) med smilet på lur

Markus Kjerner-Semb med klar ledelse over en av flere flotte trebroer

Thomas Hjertnes og Nikolas Jon Aarland

Christine Ellefsen Hopland holder farten oppe

Idylliske omgivelser og inspirerende trase....

i den vakre Nygårdsparken

Lederen over siste bro......

.... og stormer mot mål i klar ledelse

Fredrik Torgarsen med klar ledelse 20 meter fra mål blir akkurat hentet inn av Thomas Hjertnes (50) som kommer bak.

Thomas Hjertnes (50)  får samme tid som Fredrik.  Anders Heggen (11) kommer sekundet for seint og blir nr. 4.