Hver deltaker har ett lodd i lotteriet for hver deltakelse i løpet. Om du melder på kun løping, har du ett lodd, om du melder på sykling og rulleski i tillegg får du ytterligere to lodd om du klarer å tilbakelegge minst 200 kilometer innen alle diseplinene. 

Her kan du lese mer om konkurransen og melde på

Saucony ENDORPHIN PRO 2
10 par løpesko: Vi har fått inn fem par løpesko fra Saucony, tre fra Mizuno og to fra Hoka som skal trekkes blant deltakerne. 

Premier Kondisløpets romjulsmaraton 2022
Kompresjonsshorts: Fra Pressio har vi fått fem kompresjonsshortser som skal trekkes blant deltakerne. i tillegg har vi fått fem par kompresjonssokker. 

Turid Bergmann på løpetur Kondis sitt landsmøte 2022
Team Kondis: Melder du på med Team Kondis som en del av lagsnavnet, blir du med i trekningen av to Craft Rush løpejakker med Team Kondis-trykk. 

Logoer
Gavekort: Fra Sportsmaster har vi fått et gavekort på 500 kroner.

Slik gjør du

  • Gå inn på Kondisløpets nettsider og løpet Kondisløpets kilometersanking i juli
  • Trykk på påmelding og velg de distansene du vil melde på
  • Du mottar en bekreftelse på e-post når du har meldt på. Her vil det stå hvordan du skal gå fram for å få registrert kilometerne du tilbakelegger.
  • Når du registrerer kilometer, går du inn på lenken i bekreftelsen du fikk på e-post og skriver inn hvor mange kilometer du har tilbakelagt så langt. Du kan oppdatere så ofte du vil. Det er totalsummen som skal legges inn hver gang. 

For hver gang du registrerer resultatet ditt, vil du se at du hopper oppover på resultatlista. 

Du vil se at det er motiverende å følge med på hvordan du plasserer deg på resultatlista til enhver tid. Dette vil være en tilleggsmotivasjon til det å ha som mål å samle minst 200 kilometer. 

Her kan du lese mer om løpet og melde på

Lykke til!