Det er uvisst hvor mange som avsluttet 2012 med å løpe Nyttårsløpet i Fredrikstad. I skrivende stund finner vi rundt 150 løpere i resultatlistene registrert på tid, men det er uten tvil et tall man kan mangedoble for å finne antall deltakere totalt. Tidligere år har det vært i underkant av tusen som har vært med på Nyttårsløpet, men de fleste uten tidtaking.

I Nyttårsløpet i Fredrikstad løpes valgfritt en eller to runder á 1,65 km. De fleste velger en runde, mens de beste velger to runder og tilbakelegger dermed 3,3 km.

Vetle Aasland, Ull/Kisa forsvarte fjorårets seier da han løp inn på tiden 10.13. Dette var 11 sekunder bak hans vinnertid i fjor, men da hadde han også større kamp om seieren. I år fikk han luke til sine nærmeste konkurrenter allerede fra start.

Best blant kvinnene ble Ingeborg Løvnes, SK Vidar med tiden 11.05.

Artikkel og bilder i Fredrikstad Blad
Enda en artikkel i Fredrikstad Blad

Kondis-reportasje fra Nyttårsløpet 2011

Løperne gjør seg klare til start. Ingeborg Løvnes (104) ble best blant kvinnene som løp to runder (3,3 km), mens Vetle Aasland (148) vant totalt.