I år kan vi tilby et todelt opplegg der du selv velger hvilken dag du vil være med med på og om du ønsker å være med på begge dagene. 

Fredag 1. september

Fredag kl 16. kan du få være med på guidet gjennomløping av deler av løypa. På den måten kan du gjøre deg kjent med løypa, og legge en god plan for løpet ditt neste dag. 

Fredag kveld drar vi til Oliva Solsiden og spiser så mye pizza og pasta vi klarer. Her får du både mulighet til å bygge opp karbohydratlagrene før løpsdagen, og være med på sosialt samvær med likesinnede. 

Lørdag 2. september

På lørdag løper vi en distanse i Sparebank 1 SMN Trondheim Maraton, og om kvelden møtes vi kl 19.30 for å feire oss selv med bankett på Thon Hotell Prinsen. Det blir tapasbuffet og lokal underholdning med mye moro i regi av Kondistreninga Trondheim

Søndag 3. september

På søndag vil de som ønsker det dra på restitusjonsjogg på morgenkvisten, og kanskje blir det også innlagt morgenbad i fjorden i regi av Kondistreninga Nes som overrasket oss alle med en populær dukkert under 2022-arrangementet. 

 

Dette er prisene:

  • Fredag: Guidet gjennomløping av løypa er gratis for deg som er påmeldt enten fredagen eller lørdagens arrangement.
  • Fredag: Spis så mye pizza og pasta du vil med tiramisu til dessert: 500 kroner
  • Lørdag: Start på valgfri distanse i Sparebank 1 SMN Trondheim Maraton og Kondisbankett på Thon Hotell Prinsen: 880 kroner
  • Søndag: Morgenjogg med bad er gratis for deg som er påmeldt en av dagene

Synes du dette var interessant må du ikke nøle med å melde deg på. Send en e-post til kondis@kondis.no med ditt navn, adresse og telefonnummer og med info om hva du vil være med på.

Vi har reservert et lite utvalg hotellrom på Thon Hotell Prinsen som ligger sentralt kun 200 meter fra startnummerutdelingen og start og målgang på Sparebank 1 SMN Trondheim Maraton. Kun 15 rom!!!

Prisene på overnatting er (betales til hotellet):
Enkeltrom à kr. 1995,- pr rom pr natt inkludert frokost
Dobbeltrom à kr. 2195,- pr rom pr natt inkludert frokost

For bestilling av hotellrom på Thon Hotell Prinsen på rom må følgende kode benyttes: Kondis/Trondheim Maraton 29962809
Send bestillingen til mailadressen: prinsen.booking@olavthon.no. Rommene er reservert fram til: 06.07.2023

Vi gleder oss til å treffe deg i Trondheim!