Han løp nesten 40 minutter raskere enn da han ble nr. 2 i fjor. Konkurransen var tøffere i år og han var bare ca. tre minutter foran fjorårsvinneren Gediminas Grinius fra Litauen.

Jubel: Mange tilskuere var samlet for å ta imot Didrik Hermansen og hylle vinneren. (Foto: arrangøren)

TransGranCanaria startet natt til fredag
Startskuddet er gått for TransGranCanaria. Løpet startet kl. 23 fredag lokal tid, det vil si ved midnatt hjemme i Norge. Hvis du vil følge løperne så kan du gjøre det på www.transgrancanaria.livetrail.net.

Løpet har blitt arrangert siden 2003 og inngår i UTWT og består i år av seks forskjellige distanser. 125 km starter nordvest på øya og går først sørover og så østover og dels også nordover til den i Fontales vender sørover igjen. Der i fjellene langt nord på Grand Canaria starter 83 km-løypa.

Alle løypene starter forskjellige steder langs 125 km-løypa og alle ender opp ved fyret i Maspalomas på sørsiden av øya.