Forhåndsfavoritten Paul Biwott, måtte nøye seg med tredjeplass - 2 sekunder bak sine to kenyanske landsmenn i tet. Det var 12. året på rad med kenyansk vinner. Løyperekorden satte Geoffrey Mutai i fjor, på 2.07.01.

Se video fra den spennende innspurten!

I kvinneklassen ble det dobbelt etiopisk med Atsede Habtamu som vinner på 2.25.35. Hun vant også Berlin Marathon i fjor, og persen på 2.24.47 skriver seg derfra. Men sjøl om Habtamu ikke klarte å perse, fikk hun gleden av å sette ny løyperekord. I kvinneklassen var det på ingen måte noen sekundstrid med nesten fem minutter mellom de to første.

Vi finner fire norske menn på resultatlista. Raskest var James Ross Mackenzie fra Oslo som noterte 3.28.15.

Årets Eindhoven Marathon gikk under fine forhold med 15 varmegrader og bare en lett bris. Arrangementet omfatter også halvmaraton og et 6 km-løp. Løypa er flat, og Eindhoven går for å være velorganisert med mye tilskuere. Til sammen skal om lag 17.000 løpere og 160.000 tilskuere ha vært i aksjon.