I kvinner senior er det påmeldt 26 løpere og i menn senior 30. Med tanke på hvor mange sterke løpere det er i både nærområdet og i hele landet, kan ikke det karakteriseres som annet enn lite. 

Felta er imidlertid så sterke at det vil bli verdige medaljevinnere. På herresida finner vi løpssterke karer som Magnus Tuv Myhre, Jacob Boutera, Didrik Tønseth, Senay Fissehatsion og flere på ca. samme nivå. 

På damesida er Amalie Sæten, Maria Wågan, Ine Bakken, Kristine Dommersnes, Ingeborg Østgård og Hanne Mjøen Maridal de mest kjente navna. 

I kvinner junior er det 11 løpere påmeldt og i de ulike ungdomsklassene mindre enn det. En aning bedre er det på herresida med 15 i juniorklassen og mellom 7 og 13 i de ulike ungdomsklassene. 

På veteransida ligger det an til en billigsalg på en god del av medaljene. Blant kvinnene er det ingen veteranklasse som har så mye som tre påmeldte. Blant mennene er stoda litt bedre, men her er det også mange klasser hvor det føreløpig er påmeldt færre løpere enn antall medaljer som kan deles ut. 

Startlister og påmelding til NM terrengløp

8U3A0298
Amalie Sæten er kanskje den største gullfavoritten i kvinneklassen. (Foto: Samuel Hafsahl)