Ingressbildet: Frode Stenberg stormer inn til seier og ny løyperekord med 3 sekunder (foto: Arrangøren)

Motbakkeløpet Bjønnåsen Opp Mesterskap - BOM - ble arrangert for femte gang søndag 22. juni med 87 deltagere.

Start er ved Marikollen og mål på toppen av Bjønnåsen, Rælingen kommunes 1000-års-sted. Løpet har 200 meter stigning og er 1,9 km langt. Deltagerene var fra 7 til 83 år, så her var det plass til "alle"..

Beate Aakervik fra Fet Skiklubb vant kvinneklassen på 15.20 og Frode Stenberg vant herreklassen på ny løyperekord: 10.38!

Håkon Rybråten, lokal skiskytter bosatt i Rælingen, men går for Fet Skiklubb, vant H-16 på 12.06. Han er nok litt bitter på at han ikke tok løyperekorden i H-16, han var bare 2 sekunder bak...

11-åringen Pernille Karlsen Antonsen vant D16, på 13.05 (supertalent?), og var soleklart foran også vinneren av den voksne kvinneklassen. Bare to av 30 gutteløpere i H-16 slo den kjappe jenta.