Torstein Tengsareid var helt suveren i herreklassen i den andre utgaven av Hilleknuten 1209. Torstein løp opp til tiden 30.15 og var over 3 minutter foran neste løper. Torsten dokumentert dermed meget god motbakkeform til VM i motbakke senere i år.

Løpet som har en stigning på 600m og lengde på 4,7km gikk under krevende forhold med mye tåke. Mye nedbør de siste dager hadde gjort sitt at løperne ikke fikk noe gratis. Nærmest Torstein fulgte Anders Einum og Aslak Nenseter.
I kvinneklassen var Ingvild Sangesland ennå mer suveren, hun vant med neste 5 minutter på Lene Rørvik mens Elise H Opsahl tok tredjeplassen.

10 170 Jan Erik Grude Helleland IL M 30-39 (3) 35:11.4 04:55.5

I Nordsjørittdobbelen klarte den gode syklisten Roy Hegreberg å holde unna for utfordrerene bak ham. Han overasket og gjorde et godt løp og vant dobbelen med klar margin til Andreas Nygård. I kvinneklassen var det langt mer spennende og Laila Todnem kunne til slutt gå vinnende ut av duellen med Lillian Løyning.

RESULTATER HILLEKNUTEN

RESULTATER NORDSJØRITTDOBBELEN

Torstein Tengsareid i ensom majestet.

Andreas Nygård gjør et godt løp og blir nummer 4 i løpet og nummer 2 i dobbelen.

Ingvild Sangesland gjør et fantomløp og blir kun slått av 25 menn og slår nærmeste dame med 4minutter og 47 sekunder.

Lene Rørvik blir nummer 2 blandt damene.

Arne Nodland er en av få som har syklet alle Nordsjøritt. Her i strålende humør i mosjonsklassen.

Jonas Alsvik(19) med Kjell Nodland(406) på slep oppover de bratte bakker.

Full konsentrasjon i mosjonsklassen.

Hedda Brynie i fint driv oppover mot Hilleknuten topp på 1209 moh.

Kari-Anne V Billingstad fra GTI.

Lise Inderhus.

Per T Tjåland(595) fra Dalane SK

Torstein Tengsareid er inne i et av partiene med litt mindre stigning.

Vetle Undheim har tatt teten i ungdomsgruppen som løp 3,7km til toppen.

Sivert Wiig fra Gjesdal IL vant ungdomsklassen til toppen i løypa som målte 3,7km. Han var eneste ungdom under
30 minutter og kom inn på 29.59.