SE OGSÅ:
CHAMPAGNESPRUT OG MYE VÆR
ALBUM MED 87 BILDER FRA ELVERUM
ALBUM MED 237 BILDER FRA ØVRE VANG
(Foto: Stein Arne Negård)
RESULTATSERVICE


Puje 1 krysset Glomma i Elverum etter ganske nøyaktig 45 minutrers sykling på østsiden av elva fra Rena.


Hedmark Terrengsykkels røde og svarte ryttere i farta også på landevegen dagen etter dobbelt-triumfen i Finnskogkureren ved Steffan Hartz Repshus (til venstre) og Kjell Arild Lierhagen. Til høyre ses også Håkon Marius Guldhaug (med hvitt overtrekk).
Mange grønne Lillehammer-ryttere som vil fort "hemmatt" i pulje 1: Helt til venstre elverumsingen Håkon Rønning som her passerer nesten utenfor stuedøra hjemme på Vestad.


Pulje 2 hadde kjørt akkurat like fort som pulje 1 på de tre første milene.


Stein S Eide, JH Sykkel og en samlet pulje 3 svinger inn i Jernbanegata.


Jan Erik Bakken, JH Sykkel (613) i pulje 4 med fullt fokus i svingen.


Ottestad IL var godt representert i pulje 5.


Gaute Risnes (helt til venstre) så på forhånd sjansen for å ta sin aller første seier på landeveien over kona, Solrun Flatås Risnes (nr. to fra høyre) i LandeveisBirken. Etter 30 km var det fortsatt helt åpent - men i mål forsvarte Solrun "familiepokalen" med  spurtseier 17 sekunder foran husbonden. Prøv igjen neste år, Gaute?

Regn og malte forgjengerfelt kan være skummelt på smale dekk, men vi så ingen uhell i Elverum. Etter hvert så tørket det opp slik at det var vinden og temperaturen som ble de største værmessige utfordringene. Her er det teten i pulje 6 med bla. Elverum-rytteren Ivar Richard Larsen (i gult til høyre) som er forsiktige i innkjøringen til Jernbanegata. 


Elverum har mange muligheter for å krysse Glomma i sentrum. En pulje landeveisbirkebeinerene på Glombrua er her knipset fra Nybrua med Gammelbrua i bakgrunnen.


JHs røde og blå damer i farta! Her er det Heidi Grønvold Bøe som leder an, med to av lagvenninnene (skjult) på hjul 


Elverum SK på kjente landeveier.


For de som ikke har skjønt det: Laget er helt avgjørende for å lykkes i landeveisykling. Så hvorfor ikke sitte på samme sykkel?