Dersom du setter pris på det Kondis gjør av måling av løyper, dekning av små og store indrettsarrangementer, at vi gir råd til arrangører og medlemmer, forhandler fram gode medlemsfordeler, og produserer en rekke intervjuer og treningssaker både på Kondis.no og i bladet, blir vi svært glade om du gir oss en ekstra pengegave. Det samme er om du er en av dem som deltar i våre treningsgrupper. Disse er gratis og åpne for alle. 

Kondis har et ambisiøst mål om å spre treningsglede og motivere alle til fysisk aktivitet og trening. Uansett nivå og forutsetninger skal folk finne glede av å være medlemmer i Kondis. Er du ikke medlem, kan du lese mer om våre medlemstilbud og melde deg inn her.

Om du har litt ekstra å rutte med, vil vi sette stor pris på en gave enten via Vippsnummer 125957 eller ved å sette inn på vår konto 1503.35.18541.

Ønsker alle Kondisvenner en riktig god sommer med mange flotte treningsturer!

Kondisløpets Global Running Day
Kondistreningen Bergen: I Bergen har vi en stor løpegruppe som inviterer til treninger tirsdager klokka 19. Ansvarlige trenere er: Nina Marie Holmefjord, Maren Andrea Andersen, Alan Lewis og Sandra Langedal. Det er bare å slenge seg med når en er i området. 

 

Her finner du en fullstendig oversikt over alle Kondistreningene i Kondis