Da det ble bestemt at Gneist skulle overta Sommerkarusellen ble det ganske fort enighet om at man ønsket å ligge løypen tilbake til den gamle, superraske trassen i Rådalen. Start på Fana Stadion med mål ved Byggeren i Rådalen.

Gneist ønsket også at man kun skulle ha elektronisk tidtaking med brikke på startnummer og bare en distanse, 5 km.

Slik konseptet er blitt nå, arrangeres det 3 løp før fellesferien starter, så tar karusellen en liten midtsommerpause før de to siste løpene arrangeres i august. Medalje til alle som fullfører minimum 3 løp.

Sommerkarusellen starter på Fana Stadion. Som vanlig folksomt i starten.

Løypen går i landlige omgivelser.

Gneist FU er med å sette farge på løpet, de deltar med stafettlag og får starte 15 minutter før resten av feltet

Mål er ved  Byggern i Rådalen, lett utforbakke siste 500 meter gjør godt på fart og puls.

SK1-14-1.jpgDrikke fra Olden etter målgang

Sommerkarusellen Hjemmeside med link til påmelding og resultatservice.

Tidligere Sommerkaruseller BFG Fana

2014

19.august : Casper Stornes og Christina Hopland vant siste Sommerkarusell  (200 deltagere)
05.august : Rebecca Hilland og Anders Staude raskest i Sommerkarusellen (205 deltagere)
30.juni : Håvard Austevoll og Hilde Askeland raskest (225 deltagere)
16.juni : Christina Ellefsen Hopland og Kristian Ullern Faksvåg vant (264 deltagere)
2.juni : Espen Roll Karlsen og Linda Grønning vant første (225 deltagere)