Sognsvann Rundt Medsols har fått ny hjemmeside (den sjette utgaven). 5. april startet sesongen med 168 fullførende deltakere, en økning med snaue 40 % i forhold til det første løpet i 2016.

Arrangøren var uheldig med noe av det tekniske utstyret og dermed sviktet tidtakingen på det første løpet.
Men under gårsdagens regnfulle løpet fungerte tidtakingen igjen. Dagen før skjærtorsdag har tradisjonelt lavt deltakertall, og med regn og bare seks grader, var 73 fullførende et helt greit tall.

Det ble notert flere gode tider ikke minst med tanke på forholdene. Elias Jonsson, Nydalen Skiklubb vant f. eks. en runde på 9.58. Helge Langen løp på sterke 32.24 på tre runder.

Charlotte_Kunz_vinner_2runder_IMG_4071_640x538.jpgCharlotte Kunz var bare 14 sekunder bak persen fra 2013 på to runder, tross de kalde forholdene. Foto: Heming Leira

Kristine_5aar_IMG_4083_640x611.jpgKristine, bare fem år, fullførte en hel runde i regnet.   Foto: Heming Leira

Flere bilder på Sognsvann Rundt Medsols hjemmeside.