Været i dag kunne ikke arrangøren gjøre mye med. Det var rundt 11 grader, lave skyer og litt regn. Dagens løype var imidlertid en spennende ny trasé med start ovenfor Mulen, først opp Fløyfjellssvingene, deretter på stier opp Blåmanen og ned igjen til den etter hvert vante målgangen ved Tindevatn.

I herreklassen var det Stian Hovind-Angermund som kunne heve armene i været i dag, mens Odd-Anders Grimsbø og Geir Skaten tok flotte andre- og tredjeplasser. Thorbjørn Ludvigsen måtte dermed se seg skjøvet ned fra pallen til en fjerdeplass i dag.

I kvinneklassen tok Elise Vikne nok en flott (suveren) seier, foran Kristin Husby på andreplass og Hanne Liland på tredje.

Se også Vareggs reportasje med resultatliste.

På grunn av litt rot med starten var det beklageligvis litt forvirring rundt plasseringene i mål. Riktig tid og plassering i parantes; (Fra venstre) Odd-Anders Grimsbø (2. plass - 36:45), Stian Hovind-Angermund (1.plass - 36:05), Thorbjørn Thorsen Ludvigsen (4.plass - 37:28) og Peter D. Kryvi (5.plass - 37:48). Geir Skaten (Gular) kom på 3. plass blant herrene, med tiden 36:59.

Pallen for kvinner. Fra venstre; Kristine Husby (2.plass - 49:27), Elise Vikne (1.plass - 42:51), Hanne Liland (3.plass - 50:26). (korrigerte tider)

Geir Skaten startet litt bak hovedfeltet og fikk tiden korrigert til 36:59, noe som holdt til 3.plass.

Stian har tatt én andreplass og én førsteplass. Dagens løp løp gjorde nok dagen for Stian. Gratulerer!

Peter D. Kryvi demonstrer god teknikk i nedoverbakke ned mot mål og sikrer seg en fin femteplass.

Helge Simmenes endte på en flott sjetteplass med tiden 38:15.

Øyvind Loftås på syvende med tiden 38:47.

Kjetil Dyrvik - Imponerende veteran fra Voss som ender på 8.plass med tiden 40:33.

Mats Steinsland kunne innkassere 9.plassen, med tiden 40:36.

Unge Magnus Vonen begynner å bli en garvet motbakkeløper. I mål er han på 40:54, bare 4:49 bak vinneren.

Enda yngre enn Magnus er antakelig disse to; Christian og Andreas Tvedt Waagø. God innsats mot mål! :)

Tore Klanderud mestrer både motbakke og flateløp. Her tar han en 16.plass med tiden 43:46.

Stian kan slappe av med godfølelsen i kveld.

Albart Tvedt må nok en gang se seg slått i innspurten mot sin kone, Ragna Waagø. Han kan imidlertid vise til strålende hundepass.

Lars Engeli er en av Fjellgeitene, som har fellestreninger i området. I dag tar han en fin 18.plass med tiden 44:12.

Vakre Elise Vikne var ei av 10 damer som lyste opp i et ellers mannsdominert løp i dag. Med 2 førsteplasser og en andreplass er hun den som har prestert relativt best av alle i årets utgave av 3 løp til Blåmanen.

Kristin Husby kan juble for en flott andreplass, med den gode tiden 49:27!

Hanne Liland tar en flott tredjeplass med tiden 50:26.

Øyunn Bygstad tar en fin fjerdeplass med tiden 51:51. Vanskelige forhold for fotografi i dag, men Bjarne Ludvgisen har vært ute en regnværsdag før. Du finner hans flotte bilder fra løpet her.

Thorbjørn hadde ikke helt dagen; Eller - han løp med tung sekk. Dét kan selvfølgelig gjøre en forskjell. Han er likevel årets mann til Blåmanen, da han sikret seg seire i begge de to første løpene.

Anne Hege Straume (HSI) tok femteplassen i kvinneklassen, med tiden 52:57.

Ann H Kjærevik tok syvendeplassen.

Morten Hauso (BFG Fana) hadde en berettiget bemerkning til konkurrentklubbens startprosedyrer, men smilet satt likevel ikke langt unna.

Hrefna Katrin Gudmunsdottir (Hekla), gav arrangementet et lite internasjonalt tilsnitt. Hun måtte akkurat se timen passere før hun var i mål.

Stemningen på toppen var upåklagelig, med nyblandet saft, hjemmelagde muffins og kjeks. Christian Holter og Johs Gjesdal gjør en god jobb med tidtakingen.