Det var mange som ble begeistret da nyheten om et nytt ultraløp i Norge ble annonsert. Begeistringen ble ikke mindre av at løpet skal arrangeres i Lofotens fantastiske fjellterreng. Dette løpet bør være et høydepunkt for mange ultraløpere i 2016. I tillegg til at det blir en tøff utfordring i Lofotens fjellterreng, blir det garantert en fantastisk opplevelse for alle naturglade.

 

_KOM0942_Lofotenultratrail2.jpg
Nydelige omgivelser i Lofotoen. Foto: Kai-Otto Melau.

 

The Arctic Triple ønsker velkommen til en opplevelse for livet i Lofoten

 

Lofoten Ultratrail vil i 2016 bestå av tre ulike distanser – 100 miles, 50 miles og en marathon. Det planlegges med flere samt kortere distanser fra 2017. Det vil dermed med tiden bli mulig for alle nivåer og aldersgrupper å delta på Lofoten Ultratrail, forteller prosjektleder i The Arctic Triple Maria Terese Karlsen. I oktober skal Svein Vestøl prøveløpe løypa på 100 miles, som går fra Å til Henningsvær. Gøran Rasmussen Aaland blir med for å prøveløpe 50 miles- distansen.

 

I uke 22, 02-05. Juni, 2016 blir den første offisielle The Arctic Triple - Lofoten Ultratrail arrangert. Store deler av løpingen vil foregå i lyset fra midnattssolen som da har ankommet. Arrangøren stiller med all nødvendig support for løpene, sier Karlsen.

 

Mer informasjon og påmelding kommer i løpet av høsten 2015, så følg med på løpets hjemmeside og på Facebook.   www.thearctictriple.no samt www.facebook.com/thearctictriple og instagram @thearctictriple.