Viking Race har fått sin andre utgave av hjemmesiden sin og det att på til før løpets første utgave er gjennomført!

Viking Race sin nye hjemmeside.

Deltakelsen øker jevnt og trutt til Viking Race, som blir det tredje hinderløpet i Norge i år. I midten av juni gikk det første X-Run og neste helg går Warrior Dash. Etter Viking Race avsluttes denne første hinderløp-sesongen i Norge med det andre X-Runløpet i september. Foruten det første X-Run løpet, som gikk på Eidsvoll, går alle de tre andre i Oslo. Det har likevel ikke hindret Bergens Tidene i å bli begeistret og skrive artikkelen "Bor det en viking i deg?" Der snakker de med initiativtaker Andreas Dietzel, som har deltatt i mange hinderløp i USA og nå tar med seg det beste til løpet i Norge. 

Sprek-elspert Guri Brekke sier til Bergens Tidende:  - Dette trigget min energi, dette vil jeg være med på, er Sprek-ekspert Guri Brekkes umiddelbare reaksjon.

Hun har over 20 års erfaring innen trening og hovedfag i fysisk aktivitet og helse. I tillegg driver hun selskapet Godtrening, og er leder for et treningssenter på Haukeland Universitetssykehus.

- Jeg synes det er veldig gøy med aktiviteter som minner meg om hvordan det var som barn å løpe i skogen og overkomme ulike hindre, teste grenser og bli utfordret, sier hun.

Du kan lese artikkelen her.


Andreas Dietzel elsker å fly i skogen og bli sølete og få skrubbsår.  Om en uke deltar han på Warrior Dash og uka deretter arrangerer han Viking Race sjøl. 

kondis.no tipper at vi vil få flere avleggere av hinderløp i Norge, allerede neste år. Med tanke på at det første året har gitt oss 4 løp, kan dette fort bli en ny løpsbølge slik motbakkeløpene kom for 10 år siden. Med over 2000 deltakere på Råskinnet er potensialet absolutt til stede. Warrior Dash har 600 påmeldt på sitt første forsøk og det kan fort bli 500 på Viking Race.
 

Tidligere artikler på kondis.no om hinderløp:

2. august: Viking Race over 300 påmeldte!

24. juli: Neste hinderløp: Warrior Dash 14.august

19.juni: X-RUN: Det første hinderløpet i Norge!

16.mai: Nytt gjørme- og hinderløp til Norge

21.mars: VIKING RACE - Norges første hinderløp