Kondismedlem Sponset innhold
Kondis-Terminlista-0318-lite

Terminlista til Kondis - et sikkert vårtegn

Det er et sikkert vårtegn at Terminlista til Kondis blir utgitt, noe den gjør i disse dager. Det er bare å glede seg til årets mange konkurranser.

Terminlista, som også er Kondis nr. 3 - 2018, har 96 sider smekkfulle med konkurranser gjennom hele året. Terminlista inneholder 262 sykkelritt, både terreng- og landeveisritt. Det er hovedsakelig norske ritt, men også flere av de største europeiske rittene er med. 

Størst plass i Terminlista tar de ca. 1800 mosjonsløpene som arrangeres rundt om i vårt langstrakte land. Alt fra stafetter og karuseller til terrengløp, gateløp, motbakkeløp, maratonløp og ultraløp. Her finnes noe for enhver smak, uansett om du ønsker å løpe langt eller kort, bratt eller flatt. Terminlista innholder ikke bare norske mosjonsløp, men også en rekke svenske, danske og finske løp, i tillegg til de mange øvrige løpene rundt i verden. Det er totalt nesten 2000 løp som presenteres i denne utgaven av Terminlista. 

Er du interessert i andre kondisjonsidretter enn sykkel og løp, så finner du også terminlister for multisport, duatlon, triatlon, rulleski og kajakk i årets utgave av Terminlista. 

Alt dette gjør at Terminlista til Kondis er landets desidert mest komplette liste for kondisjonsutøveren. Du finner alt på ett sted!

Men Terminlista består ikke bare terminlister. Også i år vil du finne en stor test av løpesko i bladet, i tillegg til treningsprogram for maraton. 

Terminlista gikk i trykken forrige uke. Du som er Kondis-medlem vil sannsynligvis få bladet i løpet av denne uka. Det er altså bare å glede seg: konkurransesesongen og Terminlista er her!

Og om du ikke er Kondis-medlem, kan du melde deg inn HER. 

I tillegg til bladutgave av Terminlista, vil du selvfølgelig også til en hver tid finne terminlistene tilgjengelige på kondis.no med de siste oppdateringene. 

Kondis-Terminlista-0318.jpg
Årets utgave av Terminlista til Kondis er på vei i posten til alle Kondis-medlemmer. Her vil du finne terminlister for 262 sykkelritt og 1995 mosjonsløp, både norske og utenlandske. Du vil også finne oversikt over øvrige kondisjonskrevende idretter som multisport, triatlon, kajakk og rulleski. (Foto: Bjørn Johannessen)