Karoline_B_Groevdal_ingress_bred_stor_A20G8740.jpgKaroline Bjerkeli Grøvdal løp inn til en fin 5. plass i seniorklassen for kvinner i EM terrengløp i Beograd. Med det var hun suverent beste nordiske løper (foto:Kjell Vigestad)

Etter løpet twittret Karoline:
5.plass i EM terrengløp som senior er bra, selv om jeg kjempet om medalje. Neste gang skal jeg holde helt inn! @Euro_Cross

Intervju med Karoline på You Tube etter løpet

Tok teten
Underveis tok hun teten og ledet med 3 sekunder etter 2 kilometer. Ved passeringene 3,5 og 5 kilometer var hun i tet sammen med flere andre, mens hun ved passering 6,5 km hadde tapt 12 sekunder og falt ned til 5. plass. Denne plassen holdt hun til mål der hun kom inn 18 sekunder etter Sophie Duarte fra Frankrike som vant løpet. Fram til pallen var det 11 sekunder for Karoline, men hun får mange muligheter senere.

Grønnevig på 6. plass i menn U23
Heidi på 20. plass i jenter U20
Buraas på 27. plass i menn senior

Kondis.no kommer med mer oppdatering senere ved vår reporter Kjell Vigestad som befinner seg i Beograd.

10 FUENTES-PILA, Iris María  ESP 27:17:00

Kvinner_sen_Karoline_start_A20G8484.jpgVi så en svært energisk Grøvdal ut fra start (foto:Kjell Vigestad)

Kvinner_sen_Karoline_B_Grovdal_klart_i_tet_A20G8509.jpgHer har hun tatt en klar ledelse (foto:Kjell Vigestad)

Kvinner_sen_Karoline_B_Groevdal_leder_fortsatt2_A20G8536.jpgVed 2 kilometer passering leder hun fortsatt med 3 sekunder (foto:Kjell Vigestad)

Kvinner_sen_Karoline_B_Groevdal_20G8503.jpgKaroline Bjerkeli Grøvdal i fint driv inn mot 5. plass. Hun var litt skuffet over at bronsen glapp, men likevel fornøyd over å ha vært med i medaljekampen (foto:Kjell Vigestad)