Få mengdetreningssko er mer klassiske enn Asics Gel-Kayano som er en av Asics' mest populære modeller innen stabilitetsløpesko. Den første utgaven av Asics Gel-Kayano kom på markedet i 1993 og mye har skjedd på utviklingen siden den gang. Spesielt fjorårets modell, den 30. utgaven, hadde fått en stor oppgradering inspirert av dagens moderne "supersko-teknologi".

Årets utgave, som kom på markedet nå den 1. juni, er en videreføring av fjorårsmodellen. Noen oppgraderinger og forbedringer har det vært, men på langt nær så "revolusjonerende" som fjorårets modell var. 

Sammenlignet med fjoråresmodellen, er Asics Gel-Kayano 31 oppgradert med en mesh-overdel som skal gi økt komfort og fleksibilitet. Overdelen skal ventilere bedre slik at føttene holder seg kjølige over lengre distanser. 

Skoens yttersåle er oppgradert med et Hybrid Asicsgrip-gummimateriale for å styrke skoens stabilitet, noe som også skal bidra til bedre grep. Dette, kombinert med PureGEL-teknologi, skal gi forbedret støtdemping og enda jevnere stegavvikling.

Asics-Kayano-31_300_SR_LT_GLB.jpgI likhet med forgjengeren har også Asics Gel-Kayano 31 det unike 4D Guidance System som skal jobbe sammen med kroppens bevegelser for å gi adaptiv stabilitet og forbedret støtte når løpere trenger det mest. 

Asics Gel-Kayano er tilgjengelig i flere ulike fargekombinasjoner i både dame- og herrestørrelser. 

Asics_GEL-KAYANO-31_Beauty_M_Tech_B.jpg