Kombinasjonen av grundig brukertesting, biomekanisk vitenskap, bærekraftighet og tiår med kontinuerlig forbedring har gjort det mulig å utvikle nye og innovative produkter og teknologier, skriver Asics i en pressemelding. 

Asics Gel-Kayano 30 er utstyrt med flere nye teknologier. Deriblant 4D GUIDANCE SYSTEM™ som skal jobbe sammen med kroppens bevegelser for å gi adaptiv stabilitet og forbedret støtte når løpere trenger det mest. Skoen er også utstyrt med den nye Pure GEL™-teknologien som også ble brukt i Gel-Nimbus 25. Dette skal gi løpere den mykeste landingen til dags dato, skriver Asics. Pure GEL™-teknologien er strategisk integrert i mellomsålen for å gi forbedret støtdemping og jevnere overganger.

I tillegg skal skoen ha 20 prosent mer av den lette FF BLAST™ PLUS ECO-støtdempingen og en økning på 4 mm i sålehøyde, noe som skal bidra til å forbedre komfortnivået til Gel-Kayano 30 sammenlignet med forgjengerne.

ASICS_GEL-KAYANO30_Dual.jpg
Klassikeren Asics Gel-Kayano har nå kommet i versjon nummer 30. 

– Gel-Kayano har vært en favoritt blant publikum i mange år og er en legende i vårt produktutvalg. Den stereotypiske stabilitetsskoen har de siste årene blitt oppfattet som klumpete, stygge og rett og slett lite komfortable. Derfor er vi utrolig glade for å kunne feire 30-års-jubileet til Gel-Kayano-serien med banebrytende utviklinger, sier Rohan van der Zwet som er Senior Product Marketing Manager i ASICS EMEA. 

– Gjennom vår forpliktelse til ASICS' unike designfilosofi har vi klart å utvikle en sko som tilbyr den stabiliteten forbrukerne har blitt glad i og forventer av Kayano-serien, samtidig som vi har tilført det nivået av komfort som vi vet er så viktig for løpere. Stabilitet har aldri føltes bedre, og vi ser frem til å se løpere over hele verden oppleve dette med Gel-Kayano 30, tilføyer han. 

Asics Gel-Kayano 30 er tilgjengelig i både herre- og damestørrelser i sportsbutikker og nettbutikker over hele verden fra 1. juli.

Besøk https://www.asics.com/no/no-no/ for å finne ut mer.