28. mars fløy Kristina Paltén (bildet) og Carina Borén ned til Istanbul for å starte den drøyt 300 mil lange løpeturen til Stocholm, som orginalt nok avsluttes med kajakkpadling over Bottenviken. Men før de kommer så langt, har de vært ute på veien i fire måneder. Starten gikk 30. mars, og de har tilbakelagt ni dager med løping før de i dag har en hviledag på hotell.

OPPDATERT!!
kondis.no har hatt kontakt med jentene og vil prøve å følge dem med direktesendte Hangouter underveis på turen der nettforbindelsen er god nok. I kveld var det meningen at vi skulle ha hatt en direktesending med jentene, men det fungerte ikke.

OPPDATERT 2
Vi får ikke Hangout on air til å fungere med Ipad og ettersom det er "paddan" som er nettbrettet jentene har med må vi dessverre innse at det ikke blir noen direktesending i kveld.
Så snart det lar seg gjøre å kjøre Hangout on air (direktesending) vil vi kontakte jentene for direktesending neste gang de har et opphold med wifi-mulighet.

Still spørsmål til jentene! 
I tillegg til at jentene vil fortelle sjøl åpner de også for at kondis.no sine lesere kan komme med spørsmål til dem. Send inn ditt spørsmål til webmaster@kondis.no innen kl.18:00 tirsdag kveld.

Her er forhåndsartikkelen fra 8. mars.


 


Den lange vegen heimover. Siste biten av reisa - løpeturen i Finland og padlinga over Bottenvika - er ikke tegna inn.