Med Landsmøte i slutten av februar var mulighetene gode for tøffe forhold under Landsmøteløpøet - og tøffe forhold ble det.

To timer før løpet var gangveiene nybrøytet, men på disse to timene lavet snøen ned og de 27 løperne fikk minst 10 cm snø å bakse med underveis. Det snødde fortsatt tett under løpet - og en vinnertid på 19.55 på 5.0 kilometer sier det meste.

Vinneren Robert Hansen fra Hønefoss løp på 16.03 i 2009... og måtte plusse på nesten fire minutter denne dagen. Det var mange som mente de satte "omvendt" pers - men alle tok det hele med et smil. Nærmest Robert kom Kondis-medarbeider Bjørn Johannessen med 20.07 og Tero Markus Päivärinne med 22.41.

Styremedlem i Kondis, Ellen Wold, vant kvinneklassen.

Bilder fra løpet: Foto Per Inge Østmoen

Ellen Wold vinker fornøyd ved målpassering... snø er bare gøy!
Robert Hansen kom så vidt under 20 minutter, som eneste løper. En uvanlig tid når man så sent som i 2009 perset på 16.03.
Bjørn Johannessen på vei til 2.plass 12 sekunder etter Robert Hansen. Dette var vel Haldenserens første 5-kilometerløp over 20 min i voksen alder (?)