Med et rekordstort felt for Flaktveitløpet sin del, kunne Bergen Politi Idrettslag si seg godt fornøyd med årets arrangement. Nora Svendsen (ingressbildet) har vært fast innventar på karusellen de siste årene og var en av mange som koste seg i det flotte vårværet.

Stig Atle Eide fra Engine Bergen vant da han knep seg akkurat under 16-tallet med tiden 15.59. Dette er 40 sekunder bak fjorårsvinner Alemayehu Sitotaw sin sterke løyperelord. Michael Uhlar fra BIS fulgte opp med en ny 2.plass i karusellen mens 3.plassen gikk til eviunge Brigt Strømmen fra Bergen Kommune. Tidene her ble 16.41 og 16.45.

Ingrid Næss Johansen tok nok en seier i kvinneklassen da hun forbedret sin egen løyperekord til 19.08. Cecilie Landro fulgte opp med en ny 2.plass drøye halvminuttet bak vinneren. Vi tipper ingen av disse to løp med "gassen" i bånn, de skal begge løpe Holmenkollstafetten nå til helgen, Ingrid for BFG Fana sine elitedamer, Cecilie for Norna sine junior damer. 3.plassen gik til Inger Johanne Klokset fra Euroskilt.

Etter løpet serverte arrangøren frukt og drikke og mange av løpets deltagere var så heldige at de kunne ta med seg hjem en premie trukket på startnummer. Karusellen fortsetter nå på Håkonsvern der Ankeret b.i.l. ønsker velkommen til Håkonsvernløpet torsdag 24.mai kl 19.00.

Resultater Flaktveitløpet 2012    Statistikk etter 3 løp HBIK Karusellen

Starten er akkurat gått for Flaktveitløpet 2012.

Lang rekke med løpere ut fra start i det flotte vårværet.

Stig Atle Eide styrer inn til seier.

Michael Uhlar tar 2.plassen.

Mens 3.plassen gikk til Brigt Strømmen.

Bjørn Ole Jacobsen tar 4.plassen og leder sammendraget i HBIK-karusellen.

Bjørn H. Bongom i stor faart på vei mot mål.

En smilende Tore Klanderud fra BF Bil.

Morten Waage Omholdt blir nummer 7 og ligger på 2.plass i karusell sammendraget.

Jostein Lie virker bedre trent i år, ligger på 3.plass i sammendraget.

Fjorårets karusellvinner Ronny Bertelsen ligger på 4.plass i sammendraget så lang.

Øyvind Nyberg på de sistre metrene av dagen Flaktveitløp.

Ingrid Næss Johansen smiler bredt etter dagens løp, seier i kvinneklassen.