Warrior Dash har nettopp kunngjort på sin facebook at de avlyser lørdagens arrangement grunnet: "Dessverre har vi ikke oppnådd et tilfredsstillende antall påmeldinger." Allerede har noen meldt i kommentarfeltet at de har kjøpt flybillett!

Det er det danske konsulentselskapet TBDA (www.tbda.dk) som har kjøpt franchise-rettighetene til Warrior Dash i Skandinavia og Russland. I Norge har de satt opp TBDA Nordic som driver av WD-franchisen her.

kondis.no har ringt med Ulf Nilsen i TBDA Nordic AS for å høre hvordan det blir med refundering av utgifter som folk har hatt til kjøp av flyreiser eller togreiser for å delta i Warrior Dash. Vi fikk ikke kontakt, men har lagt igjen beskjed på svareren. 
For andre som har spørsmål om avlysning av Warrior Dash så er telefonnummeret +47 99 52 71 99 

Warrior Dash  Hjemmeside   Facebookside

Ikke mye Rock´n Roll med utenlandske løpsarrangører i Norge
Dette er andre gang i år at et løpsarrangement i Norge med utenlandsk eierskap avlyser det hele etter først å ha slått på stortromma og lovet stor fest i lang tid og fått mange påmeldte. En avlysning så tett opp mot arrangementet er også svært uheldig for alle som har ordnet seg med reiser.  Arrangøren opplyste for kort tid siden at de har fått 600 påmeldinger. Viking Race, som arrangeres uken etter, har for øyeblikket 400 påmeldte, og til kondis.no sier arrangementsleder Andreas DIetzel at de vil klare seg økonomisk.

Begge arrangører oppgir at de vil arrangere løpene i 2014.

Spesialtilbud fra Viking Race til de påmeldte av Warrior Dash
Videresend emailen du har fått fra Sportstiming som bekrefter din deltakelse i WD til info@vikingrace.no. Vi sender deg da en rabattkode pålydende 30%
Les mer på Viking Race sin hjemmeside
 
Tidligere artikler på kondis.no om hinderløp: