Det var i alt 139 fullførende deltakere da Skogselskapet BIL arrangerte orienteringsløp på Fløyen. Det kan være at det hadde sammenheng med at det var et stabilt regnvær over Bergen denne dagen, i motsetning til det fine vårværet man har hatt inntil nå. Gjennomsnittlig deltakelse på disse løpene ligger på 220 deltakere på hvert løp i år, så det var en god del færre deltakere denne gangen.

De som stilte opp i regnværet fikk en fin tur gjennom terrenget på Fløyen. Løypelegger Jørn Torgersen hadde lagt starten nord for Fløysletten, der terrenget begynner å skråne ned mot Skredderdalen. For mange var det kanskje en litt ukjent del av Fløyen.

Samlingsplassen var ved Stallen ovenfor Tippetuesvingene.

Ukens arrangement gikk denne gangen på en mandag, siden onsdag denne uken blir en dag før en fridag, Kristi Himmelfartsdag. Og da pleier bedriftsidretten å flytte løpet.

I den lengste løypen, A-løypen, var det i alt 24 deltakere. Andreas Dale var den klart raskeste her, og han gjorde unna løypen på litt over 38 minutter. Etter ham fulgte to veteraner i H50-klassen, Rune Torgersen og Sverre Ottesen. Beste dame var her Dagrun Slettebø Daltveit.

I B-løypen var det som vanlig fleste deltakere, 58 i alt. Jens Christian Eriksson hadde beste tid for løypen foran Åge Andersen og Knut Utne. Raskeste kvinne ble Vibeke Øye.

Se resultatlisten for å se en komplet oversikt per aldersklasser, samt strekktider.

3J6A3357.jpg
Sekretariatet var i Stallen på Fløyen.

3J6A3334_b.jpg
Håkon Ingvaldsen og Gunnar Knudsen ser til at resultatene registreres korrekt.

3J6A3336.jpg
Det var enkle forhold for arrangøren Skogselskapet BIL.

3J6A3337.jpg
Ove Osland har funnet den siste posten, nå er det bare å komme seg langs merkingen og inn til mål.

3J6A3344.jpg
Siste posten i boks.

3J6A3351.jpg
Området rundt Fløysletten har noen svært høye furutrær som gir en helt spesiell stemning.

3J6A3352.jpg
Hege Fjellbirkeland på rett spor.

3J6A3348.jpg
Equinor har flere o-løpere.

3J6A3356.jpg
Inn mot mål i den høyreiste skogen.

3J6A3360.jpg
Etterpå må løypen diskuteres: valgene man tok, løypen man valgte og bommene man gjorde. Dette var savnet under den lange pandemitiden, da ble kartene samlet inn ved målgang og løperne sendt rett hjem.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957