En av de påmeldte er bror til løpsleder Svein Ove Risa, nemlig Jarle Risa (bildet). Jarle løp nylig Berlin Marathon på 2.30.58 der han ble nr 58. Tidligere i år ble han nr 40 i Barcelona Marathon og han vant Suleskard Marathon her hjemme. En veldig spennende debutant!

Halvparten av de 12 på startlista hittil er debutanter, de siste seks har løpt ultraløp tidligere. Det er plass til mange flere i den 2 kilometer lange runden det skal løpes i fra Undheimshallen.

Løypa det skal løpes i blir kontrollmålt og er 2 kilometer lang.
Påmelding før 7.november til sveinorisa@hotmail.com

Se INNBYDELSEN
inkl forslag til overnatting og reise

Startlista (som vil bli løpende oppdatert)

Arrangørens hjemmesideSe også tidligere omtale av det nye løpet

6-timers + Maraton
Som for de øvrige norske 6-timersløpene vil også Undheim 6-timers ha offisiell maratonpassering og egen resultatliste for maraton. Dermed teller løpet med til maratonutmerkelsene. Man melder seg på i 6-timersløpet, og vil etter målgang figurere på to resultatlister (s de som løper minst 42.195 meter).

HYTTEPLANken
Som en liten gest til en ny ultraløparrangør i et "nytt ultraløpdistrikt" vil også løpet telle med til ultrautmerkelsen "HYTTEPLANken" - selv om ikkke løpet var på terminlista ved årets start.