Grete Lise Nygård, Raufoss IL og Mathias Engevik, Nittedal IL var raskest i UKI-karusellen 3.løp med 5:14,4 og 4:14,3 på 1500 meter baneløp.

På bildet ser vi Grete Lise i fjorårets 1.løp i karusellen
(foto: Olav Engen).

I kvinneklassen var det stor dominans av arrangørklubbens egne løpere med 7 kvinner inne på topp 10. Seieren gikk derimot til en gjest fra Raufoss, Grete Lise Nygård som løp på 5:14,4. Tre sekunder etter fulgte vinneren av K35-39, Marianne Opsahl fra Ull/Kisa IL.

I herreklassen var det unggutta mot veteranen Rune Nilsen (M40-44). Alle de øvrige i topp 10 løp i de to yngste klassene. Raskest var Mathias Engevik fra Nittedal med 4:14,3. Han var 2,7 sekunder foran o-løperen Eirik Rustad som på bane løper for Ull/Kisa IL.