Flott+%E5+se+Kristine+p%E5+banen+igjen.
Flott å se Kristine på banen igjen.
Kristine Eikrem Engeset har studert og trent i Dallas, USA det siste året. Snart returnerer hun til USA igjen for markedsførings- og reklamestudier i Dallas.

Resultater 1500 m - Kvinner jr 22
1 Kristine Eikrem Engeset IL Skjalg 4,42,35
2 Kristin Brøndbo Steinkjer FIK 4,44,41

Les om Kristines sorti fra junior NM i fjor

Kristine vant duellen mot Karoline i Junior NM i Tønsberg i 2007.
Kristine vant også hinder i Tønsberg

Forhåndstips fra kondis.no:
Her blir det et gledelig gjensyn med Kristine Eikrem Engeset som forsvant ut med mageproblemer under første dag av Junior NM i Stavanger i fjor. I dag gjør hun come back i øsende regnvær, 10 varmegrader og noe i nærheten av storm. Kristin Brøndbo tar nok sølvet. Trolig blir feltene for KJ19 og KJ22 slått sammen.
Men først måtte jentene vente utenfor gjerdet
Kristine og trener Magne Vullum spurte pent om de i regnværet fikk løpe sammen med KJ 19 år, men det fikk de ikke fordi tidtagerne sa nei (de har elektronisk tidtaging i Bodø også).
Godt å være i gang igjen for Kristine
Kristine har tilbrakt det siste året på studier i Dallas i USA. Der har hun studert reklame og markedsføring. Studiene har tatt mye tid slik at hun ikke har fått trent så jevnt som hun kunne tenke seg, men nå er hun godt i gang igjen.

Til høsten får Kristine, Silje Fjørtoft og Monika Kørra også selskap av Veronika Blom fra Modum. I oktober får hun også besøk av trener Magne Vullum som fortsatt følger henne veldig godt opp.
Kristine spurter inn til gull på 1500m
Da var det grunn til å juble for come back og gull
Kristin Brøndbo løp jevnt og trutt til sølvmedalje