Det var satt opp et heat på 1500m med klassene fra G-15 og opp til og med de seniorene som ikke var satt opp i det beste heatet. De fleste eldre enn 15 hadde valgt å melde seg på i seniorklassene, så det var ikke så mange å dele ut medaljer til i de klassene.

Løpet var ganske jevnt frem til 600 meter, men da bestemte Robin Wathne Nedrehagen fra Haugesund å skru opp tempoet et par hakk. Det var ikke noen andre som klarte å følge ham på den fartsøkningen, og han vant heatet med 4 sekunder ned til sin klubbkamerat Daniel Jacobsen, som etter et spurtoppgjør mot Martin Mæle fra Fana ble dømt et fattig hundredels  sekund  foran.

Løpet til Robin Wathne Nedrehagen var så bra at han forbedret sin personlige bestetid med 12 sekunder. Også Daniel Jacobsen forbedret sin pers, han med 7 sekunder.

Martin Mæle står kun oppført med en 1500m fra før,  fra 2015.

Andre Seliussen fra Gneist er 16 år, og han hadde vunnet den klassen hvis han ikke deltok i seniorklassen, der han ble nummer 5.

Børge Bjørsvik Larsson fra Varegg legger seg fremst.

Erlend Sørheim løp i jentenes heat.

Det var 6 deltakere fra G-15 i dette heatet. Klassen ble vunnet av Svein Oscar Skilleås (78): Her passerer han Andreas Nergård fra Norna-Salhus.

Robin Wathne Nedrehagen setter opp tempoet og drar greit fra resten av feltet.

Litt knuffing i innspurten om andreplassen: Daniel Jacobsen fra Haugesund blir dømt ett hundredels sekund foran Martin Mæle fra Fana.