På romerikeultra.vpweb.no kan vi lese at Tor Idar Lillekroken har vært i New Jersey før påske, der han også deltok i NJ Ultra Festival.

Foto: Gudrun Veronica Lillekroken

På Facebook skrev Tor Idar Lillekroken denne statusen etter løpet:
I mål etter New Jersey Ultra 50 km - nr. 3 totalt, og nr. 2 av alle menn. Skikkelig bra arrangement - kjempefin løype, med vann/ gjørme/ bekkekryssing men flatt.

Løpet ble arrangert i Augusta, New Jersey. Det var også 50 miles, 100K og 100 miles på programmet.
 
 
 
 
Romerike Ultraløperklubb har en hjemmeside som oppdateres regelmessig - der det blant annet er egne sider for Kristins Runde og Romerike 6-timers og en side med aktuelle ultra-linker.
 
Uka før Tor-Idars løp i New Jersey kan vi lese at klubbens "Trailrunner" Gunnar Fæhn har vært i Italia der han fullførte det 50 miles lange og svært kuperte UltraBericus.
 
Vi kan også se at andre av klubbens medlemmer er klare for ultraløp i utlandet, blant annet løper Cecilie Karlsen det svenske Lejonbragden allerede 21.april. 
 
Samme helg som Lejonbragden (og VM 100km) har Romerike Ultraløperklubb sin første samling - som finner sted i Stavern 20.-22.april... det er tydelig at Norges første ultraløperklubb er i ferd med å "sette seg".