Egil Skarpsno (49) var Norges beste ultraløper gjennom mange år - før "ultrabølgen" startet i 2005. Etter mange skadeår er nå veteranen fra Alvdal litt på gang igjen.

På bildet til høyre ser vi Skarpsno en halvtime ut i Romerike 6-timers i august med løpets 2.mann Didrik Hermansen på hjul. Da var Skarpsno forkjølet og måtte gi seg allerede etter 16 kilometer (foto: Ole Engen)

Dermed var han på jakt etter en annen passende konkurranse å teste seg i, og den fant han i København denne helgen. Der var det totalt 107 deltagere med på 6-timersløpet.

3.plass til Egil i 85-manns felt
Egil kom på en fin 3.plass i CPH 6 Hour Run 2011 med 75,121 kilometer. Han var drøyt 5 kilometer etter vinneren Ole Karlsen som vant med 80,403 km. Det blir nå interessant å se om veteranen dukker opp på NM 100 km i Malm i mai neste år.

Lailia og Krister
Vi ser ellers at "Norges-vennene" Laila Öjefelt og Krister Lind løp bra i København. Laila vant kvinneklassen med 65,060 kilometer mens maken Krister løp inn til 5.plass i herreklassen med 71,723 kilometer.

På bildet til venstre ser vi Laila på seierspallen i København mens vi på bildet nedenfor ser de to beste herrene Charlie Prødel og Ole Karlsen (Foto: Jesper Halvorsen på Facebook).

Om en måned kommer Laila til Oslo for å løpe Bislett 24-timers. Der ser vi ikke Krister på startlista, men han skal kanskje være servicemann for Laila (?).