Med 34 879 løpere fra 120 nasjoner i mål ble det også i år satt deltakerrekord i Paris Halvmaraton som gikk søndag 8. mars. Vinnere av løpet ble kenyanske Vincent Yator, som tidligere i år også vant Santa Pola Halvmaraton, på 1.00.12. Beste kvinne ble etiopiske Yebrgual Melese med tiden 1.09.50. Melese vant også Paris Halvmaraton i fjor.

Siden resultatlistene ikke har nasjonsopplysninger er det vanskelig å identifisere alle norske, men av de som deltok, ble Martin Andersen best med 1.18.22 og 188. plass. Av veteranresultater kan nevnes franskbosatte Agnar Gundersen som løper i klasse M55 og løp på 1.26.25. Blant kvinner var det ingen norske blant de fremste, og beste resultat synes å være Wenche Løland (K50) med 1.40.11 og 5504. plass totalt.

1_Paris_Halvmaraton_2015_to_blide_damer.jpgSola skinte, og stemningen var god under Paris Halvmaraton. (Foto: arrangøren)

Alle resultater: Paris halvmaraton 2015

Ingen løper kom under 60 minutter, men det ble oppnådd gode tider likevel i Paris-gatene. (Foto: arrangøren)

1_Paris_Halvmaraton_2015_damevinner_Melese.jpgYebrgual Melese kunne folde ut det etiopiske flagget etter å ha vunnet på 1.09.50. (Foto: Arrangøren)

Høg himmel, breie gater og solid framdrift. (Foto: Arrangøren)

Noen løp barbeint, og noen løp med Eiffeltårnet på ryggen. Til mål skulle de alle. (Foto: arrangøren)