5 km og Lørenskog Halvmaraton
Sesongen er på hell for de aller fleste løpere, men helt slutt på konkurranser er det ikke. Allerede lørdag 1.november starter den tradisjonelle Vinterkarusellen på Romerike - på sin 36.sesong. Da kan deltagerne velge mellom 5 km eller Lørenskog Halvmaraton(KM Oslo/Akershus).
Bildet: Aase Kari Eriksen vant halvmaraton i fjor.
P%E5meldingsk%F8en+blir+vanligvis+lengre+enn+lang+p%E5+det+f%F8rste+l%F8pet+i+Vinterkarusellen.+Derfor+er+det+smart+%E5+ordne+p%E5meldingen+p%E5+forh%E5nd+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Påmeldingskøen blir vanligvis lengre enn lang på det første løpet i Vinterkarusellen. Derfor er det smart å ordne påmeldingen på forhånd (foto: Olav Engen).
INNBYDELSE VINTERKARUSELLEN 2008-2009

Meld deg på via Kondis påmeldingssystem

INNBYDELSE LØRENSKOG HALVMARATON 2009

Vinterkarusellens adelskalender

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike:
2005 2006 2007 2008

Fra fjorårets omtale:
SK Vidar's Aase Kari Eriksen var helt suveren på jentesiden da Lørenskog Halvmaraton innledet Vinterkarusellen på Romerike lørdag. Klubbkamerat Gjermund Sørstad måtte derimot slite helt til målstreken for å holde unna for Kristian Monsen i gutteklassen.
184 løpere (93 på 5 km og 91 på halvmaraton) stilte opp i det fine været - mens ganske nøyaktig 300 løpere nå er påmeldt i årets Vinterkarusell.

Halvmaraton, 5 km og motbakkeløp
Vinterkarusellen starter altså lørdag 1.november fra Hammer skole på Lørenskog. Hoveddistansen er 21.1 km - altså halvmaraton. Dette er karusellens klart lengste distanse. Det er også en alternativ løype fra Hammer skole på 5 km for de som ikke vil gi seg i kast med halvmaraton.

Det er også mulig å melde seg på bare til "Lørenskog Halvmaraton". KM halvmaraton for Oslo/Akershus er lagt inn i løpet, m,en husk at du da må være påmeldt for klubb tilsluttet NFIF.

22 november, 3 uker etter løpet på Lørenskog, er det klart for kontrollmålt 5 km fra Sørum skole, og ytterligere 2 uker senere (6.desember) er det motbakkeløp fra Løvenstad. Årets siste løp er 7 km fra Jessheim stadion i romjula, mens karusellens 6 siste løp følger i 2009.
Lørenskog halvmaraton løypa (2 runder):