Med hele 140 jenter og 82 gutter i alderen 10 til 13 år på startstreken på 600 m viser at Bamselekene har meget stor apell til de yngre.

Og innsatsen disse unge lovende "distanseløperne" la for dagen er mildt sagt imponerende.

Den lille vakre fjordbygda Aurland mellom høye fjell fikk to flotte klasseseire i jenter 12 og 13 år.

Først løp Jennifer Mjøs inn til totalseier i J 12 år på gode 1.48,85. Deretter fulgte stortalentet Kristiane Sekkingstad Terum opp med seier i j13 år på flotte 1.44,67, bare 37 hundredeler bak stevnerekorden til Ingvild Drabløs fra 2009.

Stevnerekord ble det i gutter 13 år, Her smadret Kristian Tokstad fra Lørenskog rekorden med over 3 sekunder i et felt der hele 3 utøvere løp under den gamle rekorden.

Kristian Nyland Larsen jubler over ny stor bamse og klasseseier g 12 år.

Disse to jentene tok seg helt ut.

Klart for start i det tredje jenteheatet 11 år.

Maria Bøe Tesfamichael inn til heatseier i j 11 år og tredje beste tid totalt.

Start yngste gutteklasse.

Ikke alle deltagerne er blitt fortrolig med startskuddet, her fra det yngste gutteheatet.

Milan Spijker fra Ren-Eng ensom i tet i g 10 år.

Håkon Magnus Dammen i tet i gutter 11 år.

Ada Westerlund øverst på pallen i jenter 11 år.

Gaute Jahren Hoel i tet g 11 år.

Kasper A. Adolfsen i tet innledningsvis.

Ole Marius Nybø start rask i g 12 år.

Tett ut fra start i jenter 12 år, Hermine Nadine Wiik ledet hele veien.

Mari Andreassen Rud rask i starten, på oppløpet kom jenten som ligger på 3 plass, Jennifer Mjøs fra Aurland og vant.