Først er det ribbe, pinnekjøtt og annen julemat - så er det klart for årets siste løpskonkurranse her på Romerike. Det 4.løpet i Vinterkarusellen på Romerike arrangeres fra Jessheim stadion torsdag 29.desember kl 18:30. På bildet ser vi en av de flittige deltagerne (og nylig vinner av årets tippe-NM), Morten Sørum fra Gjerdrum.

Samleside for løpskarusellene på Romerike: Referat, bilder, resultater

Forkortet løype på Jessheim
Siden Vinterkarusellen nå kun har ett løypealternativ vil flere av de tidligere løypene bli forkortet. Det gjelder blant annet romjulsløpet fra Jessheim stadion, som denne gangen måler 7 km.

Løypa følger samme trasè som tidligere, men nå snur vi altså etter 3,5 km i stedet for etter 5 km. Selv om turen går nedom Kværndalen både på bortover og tilbaketur er det ei rask løype.

Det skal bli spennende å se om det møter opp like mange "hjemvendte" studenter nå som forrige jul... i 2005 var konkurransen tøffere enn vanlig i løpet på Jessheim.

Samme løype som før på Bjørkelangen
Det første løpet på nyåret blir som vanlig på Bjørkelangen, datoen er lørdag 7 januar. Der benytter man den tidligere langløypa som er oppgitt til 9.1 km, men som antagelig skal kontrollmåles - og da tror vi det blir ca 8.7 km.
Vinterkarusellens 4.løp på Jessheim: