Johan Percy Holmgren fra Lørenskog er mye utenlands med sitt dykkerfirma (Jph Dykkerfirma), og benytter anledningen til å slenge med i enkelte lange løp.

På bildet ser vi Johan i Lørenskogløpet for to år siden (foto: Ole Arne Schlytter).

Senest i Tallinn sist helg der han ble nr 79 av 1617 deltagere i Tallinn Marathon på tiden 3:05:47.

Halvveis passerte han på 1:30:24 (99.plass) og 30 km ble passert på 2:08:18 (64.plass).

Vinner i Tallinn ble Kenyanske John Kipkemoi Kirui på 2:15:21, men han rekker sikkert mer løpetrening enn Johan.

LØPETS HJEMMESIDE

Forloveden Cecilie Karlsen (hun som løp Trondheim-Oslo tidligere i sommer) skrev på sin Facebookprofil etter løpet:
Helt rått...Johan er i mål i Tallin Maraton på tiden 3.04....tenk hvis du bare hadde hatt tid til å trene ordentlig:))) stolt av deg...

Uttrykket "slenge med" blir vel feil når man løper så fort, men faktum er han i lange perioder får trent lite på sine mange utenlandsoppdrag. Vi husker blant annet en episode under et langvarig oppdrag i Russland for et par år siden der han løp kjempekorte intervaller i timesvis ombord på en båt - for i det hele tatt å få trent.

Dykking, skating, toppski, Birkebeinerrittet, 6-timersløp .... joda, han holder seg i form.

Se også: Syv norske løp Tallinn Marathon